Nekorektan potez mladog nogometaša: Šta je stvarni razlog Ahmedhodžićeve odluke?
Foto: NFSBiH

Nekorektan potez mladog nogometaša: Šta je stvarni razlog Ahmedhodžićeve odluke?

E. Škorić

Bh. reprezentacija u novembru igra tri meča i na dva meča bio je planiran i Anel Ahmedhodžić.

Dušan Bajević je krajem prošlog mjeseca na spisak za duele s Iranom (prijateljski), Nizozemskom i Italijom (Liga nacija) uvrstio i mladog štopera Malmea, no on se neće pojaviti na okupljanju.

Iako je igrao protiv Sjeverne Irske, ali i u mečevima Lige nacija ranije, ovaj put je odbio doći. Neslužbeno saznajemo, Ahmedhodžić je prvo Nogometnom savezu BiH javio da se radi o povredi.

A onda da navodno neko ima koronavirus u njegovoj ekipi i da ga klub ne pušta. Kako SportSport.ba saznaje, ljudima iz Saveza je na kraju rekao da se obrate direktoru njegovog kluba.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećamo da je sinoć igrao meč za Malmo protiv Siriusa, proslavio je titulu i uglavnom se sada najviše priča o njegovom velikom transferu na zimu. Chelsea je među zainteresovanim stranama, a njegov otac Mirsad vodi pravi mali rat putem društvenih mreža s njegovim neadžerom Markusom Rosenbergom.

U svakom slučaju, nije baš profesionalan potez mladog štopera. I bez obzira što muku mučimo sa igračima, pa nam svaki dobro dođe, naročito talentovan kao Anel, treba dobro razmisliti da li ponovo pozvati igrača u reprezentaciju BiH.

Top Komentari

gallardo.la
Sta je sa ovim portalom? Sto se pravi hajka na ovog momka? Daj smirite se malo jeste li normalni, pa pandemija je, 30% klubova ne pusta igrace da idu na okupljanje
69 3
PunjenaPaptrika
Koji đavo kuhate probleme?
32 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi