Vranješ položio cvijeće ispred lika Amfilohija, pa u 17. minuti zatresao mrežu Željezničara

Borac vodi 2:1

Vranješ položio cvijeće ispred lika Amfilohija, pa u 17. minuti zatresao mrežu Željezničara

E. Škorić

Stojan Vranješ položio cvijeće ispred tribine na kojoj je koreografija posvećena Amfilohiju

Prije same utakmice FK Borac - FK Željezničar, kapiten domaćih Stojan Vranješ položio je cvijeće ispred sjeverne tribine.

On je cvijeće ostavio ispred koreografije na kojoj je lik preminulog mitroipolita Amfilohija, a koju su na sjevernoj tribini najvjerovatnije pripremili navijači domaćeg tima.

Inače, sama utakmica je fantastična i u samo šest minuta pala su dva gola. Borac je poveo golom Lukića, Stevanović izjednačio u šestoj minuti, a već u 17. minuti gol Stojana Vranješa za 2:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Joco89
Ne zaboravite ko vam je bio đed zeleni. Ne treba se stidjeti svojih korjena.
3 16
kostro
J..o mu on mater
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi