Sinoć je "patuljak" od 168 centimetara izgledao poput diva!

Pokazao da ništa nije nemoguće

Sinoć je "patuljak" od 168 centimetara izgledao poput diva!

A. Čaušević

N'Golo Kante je u susretu protiv Portugala odigrao jednu od svojih najboljih utakmica u karijeri. 

Kante je zabio jedini gol na meču te svom timu donio trijumf vrijedan plasmana na završni turnir Lige nacija.

Međutim, statistika francuskog veznjaka je bila zaista impresivan, ako se u obzir uzme da je visok svega 168 centimetara.

Naime, fudbaler Chelsea je uspio dobiti svaki zračni duel protiv znatno visočijih veznjaka reprezentacije Portugala.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Kante je bio odličan na obje strane terena. Imao je najviše uspješnih startova (5) i najviše prekinutih pasova (4) uz postotak uspješnosti dodavanja od 88 %.

[twitter]https://twitter.com/LSComps/status/1327736785095569408[/twitter]

Top Komentari

Mele
Ovo je tip igraca koji treba u svakom klubu i reprezentaciji. Pogba to nije, a ni Pjanic, Makelelle , Veron, pa i Pirlo su to bili. Prekida kontre, organizuje napad, prenosi loptu ili dugim pasovima salje prema napadacima. ne gubi loptu, oduzima je od protivnika. Sta reci, grande Kante...
6 0
Penderinos
Kakvog igraca ovaj Chelsea ima mogu biti pravo sretni. Moraju iskoristiti vrijeme dok je kante tu i pokušati osvojiti ligu prvaka, oko njega treba graditi ekipu, takvog igraca dobijes jednom u 100 godina. Vec sada mogu reci da je u 11 najboljih u historiji Chelsea, a jos uvijek je covjek u najboljim godinama. Ove godine su konacno krenuli ozbiljno, golman je sad rijesena pozicija, bekovi isto tako, za silvu isto garantujem da je dostojan XI, uz kantea mogu igrati Kova i Mount. Naprijed su stvarno bezprijekorni imaju toliku širinu u napadu prosto nevjerovatno. Ne vidim razlog zašto ova ekipa ne bi mogla konkurirqti za klempavi trofej. U ovom trenutku jedino Bayerna vidim kao nadmoćniju ekipu, ali i sa njima bi se moglo igrati
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi