"Ne bih tražio isprike, ali teren u Tuzli je danas bio jako neuslovan za igru"

Trener Krupe nakon meča

"Ne bih tražio isprike, ali teren u Tuzli je danas bio jako neuslovan za igru"

E. Čaušević

Fudbaleri Krupe poraženi su danas u Tuzli od Slobode sa 2:0.

Krupa je doživjela svoj 12 poraz u sezoni u dosadašnjih 18 odigranih utakmica i nalazi se na pretposljednjem mjestu na tabeli sa deset bodova.

Trener gostujućeg tima Siniša Mrkobrada dao je svoj komentar nakon utakmice.

"Ova utakmica je bila bez mnogo nekih izrazitih prilika za postizanje golova. Ne bih tražio isprike u nekim stvarima koji su mimo ekipe i našeg angažmana, ali teren je stvarno danas bio jako neuslovan. Teren nije dozvoljavao igru i koji vas primorava da igrate dugim loptama iz zadnje linije. Tu su se igrači Slobode mnogo bolje snašli. Kada bi zbrajali prilike bile su mnošta po jedna na obje strane, a mi smo primili dva gola. Oba gola su bila iz prekida, mogli smo bolje reagovati u tim situacijama, ali ne znam da li bi i pored toga izbjegli poraz", rekao je Mrkobrada.

Top Komentari

Mig_Mig
Ista prica 20godina za Tusanj. Ko pusta njima da se igra na ovakvom terenu???
2 1
Probisvjet
Igrali ste u Krupi na vasoj plastici pa ste zijanili. Jami ba, nego zasucite rukave i radite.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi