Nogometni savez BiH suspendovao FK Borac!

Za utakmice u Premijer ligi i Kupu BiH

Nogometni savez BiH suspendovao FK Borac!

Edmir Škorić

FK Borac suspendovan je za nastavak takmičenja u Premijer ligi i Kupu BiH zbog dugovanja prema bivšem golmanu Mladenu Lučiću.

Banjalučani su imali rok do 21. decembra da isplate novac koji duguju Lučiću, no kako to do isteka roka nije uplaćeno, automatski su suspendovani, a odluka će biti na snazi sve dok se ne izmire dugovanja.

Borac je Lučiću dužan nešto više od 36.000 KM, no stvarni problem ovaj klub će imati ukoliko dugovanja ne izmiri do naredne utakmice koja je na rasporedu tek krajem februara.

Prethodno je Borac morao da isplati novac Lučiću do 5. decembra, pa je onda krajnji rok pomjeren na 21. decembar, no do danas dugovanja nisu isplaćena, pa će Borac biti pod suspenzijom dok ne bude ista izmirio.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sadik82
Kakva slucajnosti da suspenzija stupi na snagu u momentu kad se fudbal nece igrat do februara. Bas prava sreca za Borac.
31 0
Pikachu11
Hoce li biti oduzimanja bodova kao kada je Celik bio suspendovan?
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi