Fonseca jasno rekao Džeki šta mora da uradi ako ponovo želi da igra za Romu

Piše La Gazzetta dello Sport večeras

Fonseca jasno rekao Džeki šta mora da uradi ako ponovo želi da igra za Romu

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su danas da je Paulo Fonseca zabranio Edinu Džeki da trenira s prvim timom.

Džeko već nekoliko dana trenira odvojeno od ekipe jer navodno ima problema s povredom, ali mnogi vjeruju da je to samo paravan za sukob koji se desio između Džeke i Fonsece.

Treneru Rome zasmetalo je ponašanje Džeke i odlučio je da ga pošalje na tribine u meču protiv Spezije.

Džeko će prema svemu sudeći propustiti i utakmicu protiv Verone iako je s njim sve u redu. Sky Sport je objavio da je bh. napadač danas tražio da trenira s ostatkom ekipe, ali je Fonseca to odbio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, večeras je La Gazzetta dello Sport objavila da je Fonseca jasno poručio Džeki da mora da mu se izvini ukoliko želi da ga vrati u prvi tim.

Do kraja prelaznog roka ostalo je svega nekoliko dana, a da li će se Džeko izviniti treneru Rome sigurno će se znati veoma brzo jer je to jedino rješenje ukoliko želi da ostane u rimskom klubu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

WOLF20
Moj Dzeko pa idi od debila, svakako su luzerska ekipa.
10 4
MaDaj
Cijeli dan me oblija znoj, kontam reko gdje ce Dzeko u Real, Barcu, PSG, Citi ili United... Da nema vas ubio bih se od radoznalosti ... SS je uvijek tu da nam donese 100% provjerljive i tacne informacije.. Oni NIKAD ne kopiraju istih 15 racenica i dodaju jednu za "novi" tekst... Ipak je to ugledan sportski sajt :)
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi