Hiroš sve bliže Koševu, pregovori Mladosti i Sarajeva u završnoj fazi

Novo pojačanje bh. prvaka

Hiroš sve bliže Koševu, pregovori Mladosti i Sarajeva u završnoj fazi

E. Škorić

FK Sarajevo bi ubrzo trebao da dobije novo pojačanje.

Slovenski mediji jučer su objavili da bi bh. napadač Jasmin Mešanović iz Maribora trebao da pređe u Sarajevo, ali još nema zvanične potvrde tog transfera.

Međutim, to nije jedina dobra vijest kojoj se nadaju navijači na Koševu. Naime, sve je bliže dolazak Amera Hiroša, ponajboljeg igrača Premijer lige u dosadašnjem dijelu sezone.

Hiroš je trenutno s ekipom Mladosti na pripremama u Antaliji, a prema onome što saznajemo iz izvora bliskih igraču, ušlo se u završnicu pregovora i on bi uskoro trebao da postane novi član aktuelnog prvaka BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

24-godišnji ofanzivac je prije Mladosti igrao za Olimpik i Goražde, a ponikao je u Željezničaru. S ekipom Mladosti ima ugovor do ljeta ove godine, a u prvom dijelu sezone je na 15 mečeva postigao četiri gola uz jednu asistenciju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Naravno da se odlucio da dodje u najveci klub u drzavi.Da nece to u Selju da igra za 2 milje?Zna se ko je gigant.Shvatio je covjek na vrijeme ciji dres treba da obuce
28 15
PRESEDAN
Fuj,haj što je štrumf,nego i narkoman,a ti Hadžiću vodi svog druga Mušiju kući pa se kući raskusurajte,a ne preko kluba! Bar informiši navijače da smo digli kredit u BBI banci,da znamo kako sposobnu upravu imamo.
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti