Petrović: Olimpik živi, nadam se da će još dugo živjeti

Vukovi ostvarili velika tri boda

Petrović: Olimpik živi, nadam se da će još dugo živjeti

Edmir Škorić

Pobjedom nad Slobodom (2:0), Olimpik je danas nakon dugo vremena pobjegao sa samog dna i ulogu fenjeraša prepustio ekipi Krupe.

"Jedna totalno zaslužena pobjeda. Sloboda je pokušavala da igra presing i da nas uznemiri, ali mi smo ostali mirni u posjedu lopte. Dali smo rani gol i nakon drugog gola više se nije pitalo ko će pobijediti. Moglo je biti i ubjedljivije. Konačno smo uspjeli da se maknemo sa posljednjeg mjesta. Olimpik živi i ja se nadam da ćemo živjeti još dugo", rekao je Petrović, dodavši:

"Moju ekipu prvo što učim je da izađe na teren s ogromnom voljom trkačkom i borbenom, onda ih učim da se brzo vraćaju kada izgube loptu ili da igraju presing. Mislim kad se postavimo u fazu odbrane, da smo strahovito stabilni i da nije lako izraditi nijednu šansu".

Top Komentari

Brazuka
Plaćenik sta ti znaš. Pripazi se na Grbavici mnogo si zla nanio
0 14
Mahatma.Barbie
Znači Petrović ne valja zeljovcima jer je tražio svoje pare koje je pošteno zaradio. Ali zato je Amar kralj jer je tužio klub zbog dugovanja i još traži kamatu. Kakva logika.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi