Varešanović i Žižović kandidati za preuzimanje Slobode?

Ko će naslijediti Crnogorca

Varešanović i Žižović kandidati za preuzimanje Slobode?

Adnan Beganović

Mladi fudbalski stručnjak Gradimir Crnogorac podnio je ostavku na mjesto šefa struke tuzlanske Slobode, pa su u ovom klubu u potrazi za njegovim nasljednikom.

Nakon poraza od Tuzla Cityja i Olimpika, Crnogorac je podnio ostavku, a ko će ga naslijediti još uvijek se ne zna. Povezuju se sa Slobodom brojna trenerska imena, a neslužbeno, među najozbiljnijim kandidatima za preuzimanje vruće trenerske klupe su Varešanović i Žižović.

Varešanović je proslavljeni bosanskohercegovački reprezentativac. U dosadašnjoj karijeri između ostalog je vodio Sarajevo, Velež i Olimpik s kojim je osvojio Kup, a posljednji trenerski angažman imao je u Tuzla Cityju kojeg je uspio ostaviti u eliti.

S druge strane, Žižović je trenersku karijeru počeo u Radniku, njegov dobar rad prepoznali su u Zrinjskom, no na kraju prvog dijela sezone došlo je do rastanka.

Podsjetimo, Sloboda je trenutno osmoplasirana sa 22 boda, a u 22. kolu ugostit će na Tušnju mostarski Velež. Ekipu će s klupe predvoditi Adnan Osmahodžić i Adnan Jahić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
Da dodje i Murinjo kad nemas kvalitetnih igraca
7 1
Dino_
Za ove pare su trebali dovesti 2 deficitarna igrača, a ekipu je i Grado vodio solidno!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi