Džanan Musa uživa u Istanbulu sa djevojkom i ne bježi od fotografa
Foto - Milliyet

Bh. košarkaš čeka šansu u Efesu

Džanan Musa uživa u Istanbulu sa djevojkom i ne bježi od fotografa

Midhat Šljivak

Bh. košarkaš Džanan Musa nedavno je postao član Anadolu Efesa.

Međutim, za sada Džanan ne igra previše i koliko je vjerovatno planirao, a trener Ergin Ataman mu minute daje na kapaljku.

Dok čeka svoju šansu u ekipi Musa itekako uživa u ljepotama Istanbula u društvu djevojke Adne sa kojom je rado pozirao turskim fotografima ispred jednog šoping centra.

Mi svakako čekamo da Musa napravi nešto i na parketu, no ostaje nam da vidimo hoće li se izboriti za status u ekipi.

Za sada je poprilično razočarao.

Top Komentari

Pajver
Trebao bi nazvati muralema da ga pita za koji savjet oko poziranja muralem je to pravo uvještio od kako je došao u Barcu. ahaaaahhhhaaaa
4 10
Robijasi_It
Djete pocni igrat vec si dosadio ljudima sa nekim uvrnutim pricama. Ima i obican narod slika i sa boljih destinacija od tebe, bavi se sportom jer si propao vec
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi