Verrattijeva djevojka provocira Thomasa Mullera na Instagramu nakon ispadanja Bayerna

Parižani prošli dalje

Verrattijeva djevojka provocira Thomasa Mullera na Instagramu nakon ispadanja Bayerna

E. Čaušević

Bayern je sinoć u Parizu pobijedio PSG sa 1:0, ali im to nije bilo dovoljno da se plasiraju u polufinale Lige prvaka.

PSG je u prvoj utakmici u Minhenu slavio sa 3:2 i zbog više golova u gostima na kraju je prošao dalje.

Nakon utakmice u centru pažnje našla se djevojka Marca Verrattija koja je odlučila da provocira Thomasa Mullera i odgovori na njegov video od prije nekoliko sedmica.

Naime, nakon što je postalo jasno da će Bayern u četvrtfinalu igrati protiv PSG-a, kojeg je prošle sezone pobijedio u finalu, Muller se oglasio na Instagramu i provokativno poručio Parižanima "Au revoir (doviđenja".

Muller je aludirao na to da će Bayern i ovaj put biti bolji od PSG-a, ali se prevario. Verrattijeva djevojka, Jessica Aidi, je odmah objavila sliku Mullera i poslala mu poruku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sorry not so sorry. Au revoir", poručila je Jessica putem Instagrama.

Aidi-Muller-screenshot

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Ove su mi tuke najdraze..pojma ona nema kako je psg proso sa 3:3, al ono nesto provocira
8 4
emanuelmacron
ja neznam sta ste vi gledali a ja sam vido dvije pogodjene stative i jednu precku i penal koji bi svirali sve sudije na svijetu za PSG.I ova djevojka je prava madam sta bulaznis homo.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi