Promijenjen termin finalnog meča Kupa BiH

Susret se igra u Zenici

Promijenjen termin finalnog meča Kupa BiH

S. Mlaćo

Finalni susret Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2020/21. u kojem će se sastati Borac i Sarajevo biće odigran 26. maja u Trening centru NS/FS BiH u Zenici sa početkom u 17:00 sati.

Iako je prema kalendaru takmičenja prvobitno planirano da ovaj susret bude odigran 27.5., u skladu sa zahtjevima nositelja TV prava meč je pomjeren za 26. maj.

Borac je na putu do finala bio bolji od Travnika (4:0), kakanjskog Rudara (6:1), Širokog Brijega (2:0) i Klisa (4:1, 2:1).

Sarajevo je u ovom takmičenju bilo uspješno protiv Radničkog iz Lukavca (4:0), Krupe (4:2), Zrinjskog (1:0) i Tuzle City (0:1, 3:1).

Meč Borac-Sarajevo uživo će prenositi Arena Sport TV.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ova dva tima vode bitku i u prvenstvu s obzirom da su do kraja preostala dva kola.

Borac je lider i ima sve u svojim rukama s obzirom na prednost od četiri boda. Sarajevo je većinu prvenstva bilo prvo, ali lošim igrama prokockovalo novu titulu do koje će sada teško stići.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

borobetmen
босна НИЈЕ НАША ДРЖАВААА!!!!
1 17
borobetmen
Ooooooo turciiiiiii kup je nasss!!!!!
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi