Potvrđeno: Ramos sutra napušta Real, ali nije sretan kako se sve završilo

Kraj jedne ere

Potvrđeno: Ramos sutra napušta Real, ali nije sretan kako se sve završilo

Edmir Škorić

Real Madrid je večeras zvanično potvrdio da će Sergio Ramos nakon 16 godina napustiti klub.

Ramos će sutra održati press konferenciju za medije na kojoj će se oprostiti od Reala u koji je stigao 2005. godine iz Seville.

Za Real je odigrao 671 utakmicu, a kao stoper je uspio postići čak 101 pogodak. Osvojio je četiri Lige prvaka, pet titula La Lige, četiri Svjetska klupska prvenstva, dva Kupa Kralja, četiri Superkupa Španije i tri superkupa Evrope...

Obilježio je jednu eru Reala, no u Madridu nisu imali sluha za njegove zahtjeve po pitanju novog ugovora, pa će pronaći novi klub.

Vjeruje se da je PSG jedan od mogućih klubova, a postoje jaki interesi nekih engleskih timova. Sve u svemu, Ramos će sutra reći 'zbogom' Realu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prema pisanju dobro upućenih novinara, Ramos je razočaran zbog toga. Raočaran je i nije mu drago kako se sve završava. Očekivao je da će doći doi preokreta, da će dobiti podršku Florentina Pereza i Reala, ali nije.

Nimalo dobro razdoblje u karijeri sjajnog štopera, budući da nije pozvan ni u reprezentaciju Španije koja igra na Evropskom prvenstvu, pošto je selektor Luis Enrique očigledno odlučio da usvoji prijedlog Saveza o postepenoj smjeni generacije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

haris004
Prema pisanju dobro upućenih novinara, Ramos je s*eban zbog toga Jel realno da ste ovo napisali u članku..uzaš
15 0
Ryder7
Do kad ćete se više igrati novinara Škoriću, Čauševiću i ostali seljoberi? Katastrofa za katastrofom, čuj "s*eban", pa da li te stid majke ti?
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi