Izgleda da su Roma i Juventus pronašli formulu za Džekin transfer

Obje strane zadovoljne

Izgleda da su Roma i Juventus pronašli formulu za Džekin transfer

A. Čaušević

Italijanski mediji ponovo povezuju Juventus i Edina Džeku, baš kao i prije 12 mjeseci. 

I ovaj vikend nije prošao, a da se ne nagađa o budućnosti kapitena bh. reprezentacije koji čaš ostaje, a čas odlazi iz Rome.

Vučica je ozbiljno zagrizla za dovođenje Meriha Demirala, Jose Mourinho ozbiljno želi turskog štopera koji je otvorio Euro autogolom.

Stara dama za defanzivca želi 40 miliona eura, novac koji rimski klub nije sprema platiti, zbog čega je Stara dama dala zanimljiv prijedlog.

Corriere dello Sport navodi da je Juve zatražio da se uključi u transfer i Džeko kako bi se dodatno smanjila finansijska vrijednost transfera.

Popularni Dijamant je na neki način Damina "tiha patnja", dok na drugoj strani i 35-godišnji Sarajlija je sve veće opterećenje za Romin budžet zbog visoke plate.

Oglasi

Džeku na radaru ima i Milan koji iščekuje reakciju Zlatana Ibrahimovića nakon operacije. Kondicioni testovi su planirani za kraj jula i početak augusta.

Ukoliko se Ibra ne bude dovoljno oporavio onda će Rossoneri krenuti po dovođenje Džeke koji je već neko vrijeme na radaru povratnika u Ligu prvaka.

Međutim obzirom na "vratolomije" tokom odmora šanse da Ibrahimović nespreman dočeka novu sezonu se zaista čine minimalnim.

Neke informacije govore da su Rossoneri praktično dogovorili sve s Džekom, međutim to nije ništa novo pošto inostrani mediji konstantno izvještavaju o dogovorima bh. napadača s raznim klubovima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se tiče Džeke, on će se sredinom jula pojaviti na prozivci Rome kada će se susresti sa Joseom Mourinhom. Već uveliko se špekuliše o njegovom novom konkurenti u fazi napada.

Italijani insistiraju da će Roma dovesti Andreu Belottija, a posljednji na listi želja je Saša Kalajdžić, napadač Stuttgarta i reprezentacije Austrije koji je zabio Italiji u osmini finala eura. Cifra koja se spominje je 20 miliona.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Szentharomsvag
I zato što ste turili sliku četvorice u bijelim košuljama mi bismo trebali povjerovat u to. Čauševiću idi na tik-tok vidi imal kakva da se hoće skinut to ti je nivo. Povedi i drota Grebovića ne biste li pichke bar na slici vidjeli
8 1
bk123
Ooo majko moja...Džeko spasi nas i potpiši pa bilo za kog
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti