Šokantan poraz SFK Sarajevo

Ispale od autsajderki

Šokantan poraz SFK Sarajevo

Midhat Šljivak

Prvakinje Bosne i Hercegovine, fudbalerke SFK Sarajevo, ispale su iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

Bh. predstavnik danas je u Zenici neočekivano poražen od predstavnika Luksemburga, ekipe Racinga, a bilo je 1:0 za gošće.

Iako su fudbalerke SFK u ovaj meč ušle kao apsolutne favoritkinje, tim iz Luksemburga je odigrao odličan meč i na kraju slavi veliku pobjedu.

Trenutak odluke u ovom susretu desio se u 66. minuti. Precellia Rinaldi je zabila gol za vodstvo Racinga od 1:0 i to je bio konačan rezultat ovog susreta.

Kraj utakmice u #TCZenica. #SFK 0⃣:1⃣ #RacingFC #UCWL #SFK #VoliSFK #IgramoNašuIgru

Posted by SFK 2000 Sarajevo on Wednesday, August 18, 2021

Pokušavale su domaće fudbalerke doći do produžetka. U tome nisu uspjele i na kraju gošće iz Luksemburga slave prolaz u narednu fazu takmičenja.

Za SFK Sarajevo od prve minute nastupile su:

Hasanbegović, Dijaković, Velagić, Milinković, Amira Spahić, Jelčić, Alisa Spahić, Kršo, Aljić, Tanasković, Kamerić.

Top Komentari

Ajax11
Pa ko njihova muška ekipa,ništa novo
11 11
gradski18
Uzas
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi