Ukoliko želi u Barcelonu Pogba će morati smanjiti finansijske apetite
FOTO - EPA

Ističe mu ugovor sa Unitedom

Ukoliko želi u Barcelonu Pogba će morati smanjiti finansijske apetite

A. Beganović

Jednom od najboljih fudbalera svijeta, Paulu Pogbi, na kraju sezone ističe ugovor sa Manchester Unitedom, a još uvijek se ne zna da li će potpisati novi.

Navodno su u Unitedu zainteresirani za produžetak saradnje, ali očito da se francuskom veznjaku ne žuri.

Ovu situaciju sa mnogo pažnje prate brojni evropski klubovi, a jedan od njih je i Barcelona, koja bi Pogbu vrlo rado vidjela u svojim redovima.

Navodno ni Pogbi ne bi bilo "mrsko" obući Barcelonin dres, ali problem predstavljaju njegova primanja tako da će ukoliko doista želi braniti boje katalonskog ponosa, morati smanjiti svoje zahtjeve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Pogbu je zainteresiran i Juventus, a o njegovom eventualnom povratku u Torino govorio je menadžer Mino Raiola.

"Juventus? Paul voli Torino. Postoji šansa da se vrati u Juventus, ali to će zavisiti od planova kluba", istakao je Raiola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mehaga
Trenutno niko ne zeli u barcelonu,s obzirom kakvu ekipu imaju i trenera
6 0
epa
Covjek nikad nije izrazio zelju da ide u barcelonu. prvo u barcelonu ovakvu kakva jeste niko ne zeli drugo prije ce izabrati i PSG (zbog finansija njegova zemlja i sve ostalo), Juve ( vec bio tamo osjeca se kod kuce) ili Real (kao sto se vec povezivao sa realom koji odgovara francuzima sto se vidi iz prilozenog koliko je bilo francuza i svi su manje vise uspjesni) i na kraju najvjerovatnija opcija ostati u manchesteru narednih 5 godina uz ogromnu platu...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi