Otpala još dva reprezentativca, Petev uputio poziv zaboravljenom Zmaju

Danas okupljanje u Sarajevu

Otpala još dva reprezentativca, Petev uputio poziv zaboravljenom Zmaju

S. Mlaćo
Osim Siniše Saničanina koji je poslije još jednog testiranja pozitivan na koronavirus,  na današnje okupljanje A reprezentacije naše zemlje neće doći ni Stjepan Lončar.

Zbog povrede Lončar će propustiti oktobarske utakmice nacionalnog tima a umjesto njega,  selektor Ivaylo Petev pozvao je Elvisa Sarića, novog člana HNK Gorica.

Za „A“ selekciju Sarić je do sada upisao 18 nastupa i postigao jedan pogodak.

Naš tim će u Sarajevu boraviti dva dana, prije nego što u srijedu, čarter letom otputuje u Astanu.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom predviđeno je organizovanje miks zone 05.10. u 12.00 sati u hotelu Austria&Bosnia gdje će predstavnicima medija na raspolaganju biti neko od članova stručnog štaba i dvojica igrača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Trening je u Kampu FK Sarajevo u 18.00 sati i biće otvoren za medije prvih 15 minuta.

Medijima će biti dostavljene izjave, kao i fotografije sa treninga, prvog dana okupljanja.

Top Komentari

Brazuka
Odlazi bugarski mešetaru. Zoves igrača koji nije igrao 2 god. Sram te bilo. Svi navijamo da izgubimo i da ides zlo jedno
15 7
Arnel925
Šarić ima iskustvo i poznaje igrače. Dobar poziv.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi