33

Komentari (33)

Rodjeni_Forever
Elva kraljina haha, ako nista bar covjek trci. Bilo koga da zovne umjesto Loncara je pojacanje!
user1605368976
Otkazi okupljanje ako nema Lončara
kostro
Loncar nam olaksao
Jasminn
Treba ono iskoristiti svaku priliku pa cak i ovu pa poslati poziv ovim neodlucnim igracima, koji ima kvalitet a sutra moze zaigrati za neku drugu zemlju. Nek upise nastup. A ti ovi bas slabo rade.
denimen9
Očekujem 6 bodova!
pero98
Šteta za Lončara. Jako dobar igrač
Rodjeni66
Šta se sekirate ko ce igrati ima tu da uleti Vico vezni igrac on svakako veže i namješta utakmice ima vezu kod sudija.a Beus igra zadnjeg on izbaciva iz igre ko je neposlušan na terenu.
bk123
a Hasić igra napadača jer je poznat ko eksplozivan napadač
Rodjeni66
E moj bk123 neznaš ti još ko je Hasic da je ovakvih ljudi nogomet bi bio na visokom mijestu u bih.da se on pita bilo bi reda.a nemam ništa protiv i da igra napadača samo nebi imao mjesta od Vicana i Beusa oni sve znaju šta i ko treba da igra koju pziciju!
tbra
Zovi hirosa ivajlo!!
Lewa_9
Saric 2 utakmice u 3 godine, nije mogao igrati u saudijskoj arabiji... bugarski prevarant
Realist
S obzirom da je tu Pidro, vise me nista ne moze iznenadit na spisku reprezentacije.
pjanke.sa
Ja ipak mislim da treba Bilbija umjesto Dzeke; onda cemo bas ostvariti Vicin plan da unistimo repku. Ja bih ga fakat pozvao da vidite kakva je on lopata od igraca. Ijedan ozbiljniji odbrambeni igrac zaustavi ga sa pola snage.
Realist
Ko je reko da treba Bilbija umjesto Dzeke. Cak isu ni ista poticijajer Nemanja igra iza napadaca. Mi samo govorimo da je zaslužio nasrup u reprezentaciji, ako nista barem onda poziv.
Mele
Osvajamo bod protiv Kazagstana. to nam je za sada maks sto mozemo...Ukraina ce nas razvaliti, na nasu veliku zalost.
MethodMan
**** vam saric staru
pjanke.sa
Ne valja se psovat. Ne ne
MethodMan
Adnan tz
Ja sve nesto njega ocekujem bolji je od pola ovih nasih al haman se zamjerio
King_Kenny
...ceka se poziv Senijadu Ibricicu,kazu da je u formi,plesao je pola sata na rodjenadanu...jos ako jaran Dzeko malo pogura eto nama Ibre iz reprezentativne penzije.
Arnel925
Šarić ima iskustvo i poznaje igrače. Dobar poziv.
King_Kenny
@Arnel925 ...koji Šarić?...ovo je Sarić,bivsi igrac Sarajeva...izgleda da je menadzer dao kaparu,moraju ga opet nekome uvaliti...mada,nije on ni los kakvih ima,ako nista on trci i nesto se trudi...
Koljicfan
Bez sanicanina je tesko.... Auuu
user1585859035
Kako te samo nije stid pozvat ****nog Sarića pa u nasoj ligi ima 30 igraca boljih
TesanjskiBrnjo
Besic? Petov zalutao, ocigledno da mu drugi kroje spisak i sastav.
King_Kenny
@TesanjskiBrnjo ...taj Besic je vise atrofirao otkad nije odigrao utakmicu...lik je bio panj i kada je bio u najboljoj formi,mogu zamisliti kakav je sada...vrtio se vazda u krug s loptom i vracao nazad odbrani,nikad nista konkretno od njega...strahujes cijelo vrijeme hoce li fasovati crveni karton zbog svojih klizecih startova.
Brazuka
Odlazi bugarski mešetaru. Zoves igrača koji nije igrao 2 god. Sram te bilo. Svi navijamo da izgubimo i da ides zlo jedno
AmarSahin
Ne navijamo svi. Samo fudbalske neznalice navijaju protiv Peteva. Već vidim Bosna pobijedi, i odjednom svako počne dizat Peteva u zrak, nema veze što su ga do jučer zvali ''Bugarskim krimosom''.
Chico
Hahahahahah kakav je ovo mestar. Strasno.
Mevliino
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti