Za Cassana CR nije ni među pet najboljih svih vremena, a onda nabrojao ko je sve bolji od Portugalca

Ponovo u centru pažnje

Za Cassana CR nije ni među pet najboljih svih vremena, a onda nabrojao ko je sve bolji od Portugalca

E. Čaušević

Antonio Cassano ponovo se našao u centru pažnje javnosti nakon komentara o Cristianu Ronaldu.

Prije nekoliko dana oglasio se Ronaldov agent Jorge Mendes koji je poručio da Portugalac mora osvojiti Zlatnu loptu narednog mjeseca jer je dokazao da je najbolji igrač svih vremena.

Ipak, mnogi nisu baš saglasni s takvim mišljenjem, a prvi koji je to javno rekao je nekadašnji italijanski napadač Cassano.

Cassano je razgovarao s Christianom Vierijem na BoboTV kanalu na Twichu i ponovo je uzburkao javnost svojim izjavama.

Nekadašnji napadač Real Madrida izjavio je da za njega Cristiano Ronaldo nije ni među pet najboljih fudbalera svih vremena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kako da ne, najbolji u historiji odmah nakon Napoleona Bonapartea. Dosta je, Jorge. Ronaldo nije ni u pet najboljih. Messi, Pele, Maradona, Cruyff i brazilski Ronaldo su na sasvim drugom nivou", poručio je Cassano.

S njim je saglasan bio i Vieri koji je poručio da bi na ovoj listi samo izbacio Cruyffa, a umjesto njega bi dodao Van Bastena.

Top Komentari

Qwertz1
ovaj je relevantan jednako kao da je Ramiz Zmaj komentarisao ovu temu
14 5
Klicko
Istini čovjek rekao!
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi