Dragan Čović sa šalom Zrinjskog stigao na Poljud da bodri reprezentaciju Hrvatske

Odlučujući meč kvalifikacija za SP

Dragan Čović sa šalom Zrinjskog stigao na Poljud da bodri reprezentaciju Hrvatske

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske trenutno igra na Poljudu protiv Rusije odlučujući meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatskoj je danas potrebna pobjeda protiv selekcije Rusije kako bi se direktno plasirala na Mundijal koji se naredne godine igra u Kataru.

U slučaju remija ili da Rusija pobijedi na Poljudu onda će upravo ova reprezentacija ići direktno u Katar kao prvoplasirana.

Stadion u Splitu je ispunjen do posljednjeg mjesta, te igrači Hrvatske zaista imaju ogromnu podršku svojih navijača.

Zanimljivo je da se na tribinama stadiona Poljud nalazi i predsjednik HDZ-a BiH, Dragan Čović, koji je došao da podrži reprezentaciju Hrvatske u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za SP.

Čović je sa šalom Zrinjskog došao na utakmicu, a putem Twitter profila je poželio mnogo sreće reprezentaciji naše susjedne zemlje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Puno sreće hrvatskoj reprezentaciji na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvu u Katar", poručio je Čović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eduard
Jedino vece gov*o i prevrtljivac od Dodika je ovaj smrad. Nemam nista protiv niti jedne nacije ali sto je ovaj lik prdež to nije niko. Uzivaj mamu ti je*em lopovsku
48 0
vence
Dakle, mozes promijeniti zenu, vjeru.drzavu, drzavljanstvo, kontinent.. al nikako mi nije jasno kako mozes promijeniti klub za koji navijas? Sta djeco o unucima pricas na koje utakmice si isao kad si bio djecak, momak.. kao oni sad??
34 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi