Kao i obično: Anna Lewandowski blista, svi je posmatraju

Supruga poljskog napadača

Kao i obično: Anna Lewandowski blista, svi je posmatraju

E. Škorić

U Parizu su se tokom dana skupljale mnoge zvijezde iz svijeta nogometa.

Robert Lewandowski svakako je među najvećim zvijezdama uz Lionela Messija, a ujedno je i jedan od glavnih kandidata za osvajanje Zlatne lopte.

Napadač Bayerna je imao impresivnu sezonu sa Bavarcima i očekivano je da bude ili pobjednik ili na drugom mjestu, a to je ipak do glasova novinara.

Robert je sa suprugom Annom stigao na crveni tepih i dobili su velike aplauze, a njegova ljepša polovina tradicionalno je zasjala i privukla veliku pozornost.

"Dobro je biti ovdje. To je nešto posebno i sretan sam što sam ovdje. Svaka nagrada je nešto izvanredno u nogometu. Takva nagrada nas jako veseli", rekao je Lewandowski odmah nakon dolaska na ceremoniju.

Oglasi

Ni on, a ni njegva supruga Anna nisu skidali osmijeh sa lica, a vidjet ćemo hoće li njihova sreća biti upotpunjena do kraja.

[twitter]https://twitter.com/jokerfcb1899/status/1465392590723944461[/twitter]

Inače, France Football je ranije danas najavio da će biti i dvije nove nagrade, a jedna od njih je "najbolji napadač" i čini se da tu neće biti puno dilema kome će ona pripasti...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...osvojis samo Bayernligu sa najjačom ekipom u toj smijesnoj i raspaloj ligi i glavni si kandidat za osvajanje Zlatne lopte...na sta spade i ta nagrada u pm...da ne pricamo da je na EP sa reprezentacijom zauzeo zadnje mjesto u grupi...ja ne znam po kojim kriterijima je ovaj razrooki uopste usao u konkurenciju za ovo priznanje...
4 10
Klicko
Cuj nagrada za najboljeg napadaca :D to se izmislila za lewu posto nema sanse za zlatnu loptu hhehe
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi