Sudija iz Srbije ide u zatvor, izbačen iz fudbala na deset godina!

Zbog zloupotrebe položaja arbitra

Sudija iz Srbije ide u zatvor, izbačen iz fudbala na deset godina!

Haris Zilić

Još jedan skandal potresa regionalni fudbal, a u glavnoj ulozi je sudija iz Srbije Srđan Obradović.

Naime, pomenuti sudija je je izbačen iz fudbala na deset godina, a pored toga Arbitar iz Jagodine već je osuđen prvostepeno u Višem sudu u Novom Sadu na 15 mjeseci zatvora.

Obradović je došao u centar javnosti zbog zloupotrebe položaja arbitra na utakmici između Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Niša (2:0), gde je favorizovao domaćim tim.

U pomeutoj utakmici Obradović je dosudio najskandlaozniji penal u regionalnom fudbalu o čemu su pisali i evropski mediji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nikome nije bilo jasno na osnovu čega je Obradović dosudio penal, a nedugo nakon utakmice je sudija i priveden. U pritvoru je proveo mjesec dana prije nego što je pušten da se brani sa slobode.

Ipak, Obradovića sada čeka novi prtivor i zvanična suspenzija iz fudbala, gdje je dobio zabranu obavljanja bilo kakvih aktivnosti koje imaju veze sa fudbalom u periodu od narednih deset godina.

Top Komentari

bhpremijerliga123
Kod nas kada dosude jos gori penal od ovoga samo dobiju nagradu, UEFA listu, novo auto..
6 2
enko
Ako se kod nas ovo desi,ko ce suditi.u nasoj ligi je ovo normalna pojava.samo kod nas bi isli i kontrolori koji ih pokrivaju i ovi iz sudijskog komiteta koji to prikrivaju.uostalom ovi sto hapse sve su blizi nsbih,vec su u susjedstvu.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi