Skandal za skandalom: UEFA ponavlja žrijeb osmine finala Lige prvaka!

Napravili nevjerovatnu grešku

Skandal za skandalom: UEFA ponavlja žrijeb osmine finala Lige prvaka! · Udarna vijest

Endin Čaušević
Teme:

Nevjerovatnu grešku vidjeli smo danas prilikom žrijeba parova osmine finala Lige prvaka.

U centru skandala našao se Manchester United koji je prvobitno izvučen u paru s Villarrealom iako je bilo jasno da oni ne mogu igrati u osmini finala jer su se sastali u grupnoj fazi.

Tada je nastala totalna pometnja jer nije bilo jasno otkud Manchester United u tom žrijebu, a ubrzo nakon toga je Villarreal za protivnika dobio Manchester City.

No, skandal se nastavio i nakon toga. Naredni je izvučen Atletico Madrid koji jedino nije mogao igrati protiv Liverpoola s obzirom da su se sastali u grupi, a onda je voditelj rekao da ne mogu igrati ni protiv Manchester Uniteda.

Naglasio je da je United izvučen što je bilo tačno jer je u pitanju bila greška, te se Crveni đavoli nisu našli među mogući protivnicima Atletico Madrida iako su morali biti tu.

Oglasi

Atletico Madrid je na kraju dobio Bayern, a iz španskog kluba ne mogu da vjeruju šta se desilo na žrijebu.

Oni su se oglasili na Twitteru i potvrdili da su u razgovorima s UEFA-om i da traže objašnjenje zašto se dešavao takav cirkus na žrijebu osmine finala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

UEFA se oglasila ubrzo nakon toga i potvrdila da će cijeli žrijeb biti ponovljen! Novi žrijeb će biti održan u 15 sati.

Top Komentari

edin_93
I onda se neki čude što klubovi žele Super ligu... Uefa samo gleda kako će da zaradi na ovim klubovima koji od njih zauzvrat dobivaju siću. Najveće prevare se dešavaju upravo u samom vrhu svih najjačih organizacija.
16 0
denimen9
Real opet osvaja, kako god da izvučeš.
3 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi