Mayweather se počastio božićnim poklonom od 18 miliona dolara

Slavni bokser nagradio sam sebe

Mayweather se počastio božićnim poklonom od 18 miliona dolara

Admin Čaušević

Floyd Maywaether je podjednako poznat po svom neprikosnovenom učinku u ringu (50:0), ali i nevjerovatnom luksuzu u kojem uživa. 

Zbog stila i načina života slavni Amerikanac je dobio nadimak Novac. Svojim materijalnim bogatstvom se vrlo često hvali na društvenim mrežama.

Svojim fanovima Mayweather pokazuje skupocjena vozila i satove. Jedne prilike se fotografisao i sa velikim količinama novca kako bi dokazao svima da je itekako bogat.

Posljednji Mayweatherov poklon samom sebi stigao je za Božić. Radi se o satu vrijednom nevjerovanih 18 miliona dolara, odnosno 15.8 miliona eura.

"Dogurao sam do vrha da me nije bilo briga, zašto bih trebao početi brinuti sada. 18 milion dolara za sat", napisao je čuveni bokser.

Radi se o satu koji se zove Bilioner i napravljen je od bijelog slaga i prekriven sa 313 brušenih dijamanta koji su teški 260 karata.

Proizvod ima rubin od 1.21 karata koji krasi krunu. Firma Jacob & Co, poznata po ekskluzivnom nakitu od dijamanata i dragog kamenja, izradila je jedan primjerak i time ga svrstala među najskuplje satove na svijetu.

Inače, Maywaetherovo bogatstvo se procjenjuje na 700 miliona dolara, pa za njega ovaj sat dođe kao sitnica.

Top Komentari

ghast0
A za javnost u BiH mozda kasni novogodisnji poklon ali u UEFA ponovo ozbiljno razmišljaju da suspenduju Nogometni savez Bosne i Hercegovine zbog nagomilanih problema, ali i miješanja politike u sport. Za januar su već zakazana dva sastanka. Na prvom će biti detaljno razmatrani svi pristigli izvještaji, a na drugom će se odlučivati o mogućoj suspenzija NSBiH. Nadležni u UEFA-i su prema informacijama iz Sarajeva zaključili da su predsjednik NSBiH Vico Zeljković, ali i još nekoliko članova bh. fudbalske vlade, duboko involvirani i u svakodnevnoj politici. Zbog toga u kući evropskog fudbala ponovo ozbiljno razmišljaju da suspenduju NSBiH i ponovo instaliraju Komitet za normalizaciju, jer su opet na sceni isti ili slični problemi kao i 2011. godine.
4 4
Bhf111
Tacno bi volio da majmun propadne, da izgubi sve, na koje gluposti daje pare i koliko se hvali sa tim
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti