Andre Onana potpisao za Inter

Petogodišnji ugovor

Andre Onana potpisao za Inter

E. Škorić

Kamerunski golman Andre Onana karijeru nastavlja u Interu.

Dvadesetpetogodišnji golman obavio je danas ljekarske preglede u Interovoj bazi i očekuje se ubrzo da i zvanično postane član aktuelnog prvaka Italije.

Onana međutim neće odmah stati među stative Nerazzurra već će završiti sezonu u Ajaxu, a zatim će kao slobodan igrač stići u Inter.

Ovaj 25-godišnjak prošao je omladinsku školu Barcelone. Nije dobio šansu u prvom timu i odlučio se za odlazak u Ajax i to je bio pravi potez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kamerunac je već godinama 'jedinica' velikana iz Amsterdama za kojeg je nastupio 205 puta.

Prema pisanju novinara Fabrizija Romana, Onani će Inter dati godišnju platui od tri miliona eura, a on će potpisati ugovor na pet godina.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Dobrodošao u treću najbolju ekipu u Italiji.Sretno
3 10
Malmi_Suomi
Ima da ti ga duva " kulturni " @Marco_Materazzi ponjamke mu se usta.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi