Ševkija Resić na Grbavici

Pojačava Željezničar

Ševkija Resić na Grbavici

E. Škorić

Novo pojačanje Fudbalskog kluba Željezničar bit će Ševkija Resić.

Sve je dogovoreno i Resić će ukoliko ne bude nepredviđenih problema u narednih 48 sati potpisati ugovor sa Plavima.

Omaleni krilni fudbaler posljednji angažman imao je u federalnom prvoligašu Simm-Bau, a prethodno ga je Sarajevo slalo na posudbe u Novi Pazar, Čelik i Slobodu.

Karijeru je Resić i počeo na Koševu, a ukupno je u Premijer ligi odigrao 24 meča i postigao je dva gola uz tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je nastupao i za mladu reprezentaciju BiH, a sa 22 godine i dalje se može smatrati potencijalom i svakako je igrač koji može mnogo toga donijeti Željezničaru u nastavku sezone.

Minule sezone je u Prvoj ligi Federacije BiH postigao pet golova i upisao jednu asistenciju na 15 mečeva. Najbolju statistiku ipak ima iz dana kada je igrao za juniore Sarajeva, pošto je u 54 meča dao čak 21 gol i upisao 32 asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli1946
Kakav klub, takvo i "pojacanje". Sefkija *****.aru zelim ti da slomis nogu na prvom treningu.
4 21
PlavoBijeli1921
Dobrodošao!
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije