Transfer bomba iz Njemačke: Mladi bh. napadač iz četvrte lige u Borussiju!
Foto: swp.de

Bild plasirao vijest

Transfer bomba iz Njemačke: Mladi bh. napadač iz četvrte lige u Borussiju!

E. Ganibegović

Uskoro bismo u njemačkoj Bundesligi mogli gledati još jednog bh. fudbalera. 

Radi se o 22-godišnjem napadaču Semiru Telaloviću koji trenutno nastupa za Ilertisen u 4. njemačkoj ligi, no uskoro bi mogao svoju karijeru popeti za nekoliko nivoa iznad.

Naime, ugledni njemački Bild piše da je Telalović pred transferom u Borussiju Monchengladbach nakon što je na 27 utakmica ove sezone postigao 22 gola. Za njegove usluge također su se interesovali Munchen 1860, Nurnberg i drugi klubovi.

Transfer bi se trebao ozvaničiti u narednim danima, a Telalović bi do ljeta igrao za U23 tim Borussije, nakon čega bi bio prekomandovan u prvi tim njemačkog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ono što je također fascinantno je da Telaloviću ovo ne bi bio prvi transferu u nekoliko liga iznad, s obzirom na to da je u svom trenutni klub u ljeto 2021. godine stigao iz šeste lige i to iz tima Ehingen-Sud 1974.

Top Komentari

Klicko
4 i prvi rang njemacke lige su istog kvaliteta,nema neke razlike
0 12
Malmi_Suomi
@PlavoBijeli1921 oko moje , ja sam davno napisao ovdje . Ja ne komentarišem radi " lajkova" i " dislajkova " a pogotovo tih " hinjskih" prijava gdje je mene to prije nerviralo i sekiralo. Danas zaboli me čuna ako dobijem 192 prijave za sat a ne 92 prijave za sat. JESTE, JA/ MI IMAMO SARAJEVSKI DNK i jbga možete se ljutiti koliko hoćete.
Sutra očekujem 256 prijava još nema 4 HILJADE JNT
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti