Vlahoviću se mijenja svijet: Vila u kojoj će živjeti je s "druge planete"

Izgleda fantastično

Vlahoviću se mijenja svijet: Vila u kojoj će živjeti je s "druge planete"

Admin Čaušević

Dušan Vlahović je u transferu vrijednom 70 miliona je iz Fiorentine prešao u Juventus.

Obzirom na popularnost, organizaciju, značaj te neku vrstu moći prelazak u Juventus iz manjeg kluba za svakog igrača praktično mijenja mnogo stvari.

Moglo bi se reći da će se na neki način život Vlahoviću totalno promijeniti, prije svega što će se preko noći naći u prilici da na godišnjem nivou zaradi sedam miliona eura.

Dusan Vlahovic is moving into Cristiano Ronaldo's former Turin home

Srbijanski napadač je zadužio broj 7 koji je ostao prazan odlaskom Cristiana Ronalda, a interesanto da će Beograđanin i živjeti u bivšem domu slavnog Portugalca.

The dining room overlooks Turin

Oglasi

Italijanski mediji su objavili fotografije koje pokazuju unutrašnjost kuće uključujući i lik Spidermana na jednom od zidova.

The property boasts an amazing swimming pool

Kompletan dom se sadrži od dvije vile i do nje se dolazi privatnim putem kojeg čuvaju zaštitari. Ne postoje precizni podaci koliko u kući ima spavaćih soba i toaleta.

U vili se nalazi i supermoderni bazen koji je neophodan svakom sportisti, a interesantno je da pruža idealan pogled na Torino.

One of the properties' bathrooms looks elegant and spacious

Inače, iznajmljivanje ove vile na godišnjem nivou košta oko nekoliko stotina hiljada eura. Prije nekoliko godina prilikom gostovanja grupe U2 vlasnici su za nekoliko dana boravka naplatili 40.000 eura.

Vlahović već trenira s Juventusom i upoznaje se s novim saigračima, a priliku da debituje za Staru damu imat će u nedjelju na meču protiv Verone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Koljicfan
Dosta je vise njega ide mi na k.....
8 2
Manager
dok je u Firenci živio u kamp prikolici jel :D
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi