Šta bi Baleu preko noći? "Štapići" od nogu su prošlost!

Privukao je ogromnu pažnju

Šta bi Baleu preko noći? "Štapići" od nogu su prošlost!

Admin Čaušević

Gareth Bale je izazvao ogromnu pažnju čudnim fotografijama transformacije svojih mišića u razmaku od nekoliko mjeseci. 

Na paralelnoj fotografiji moglo se vidjeti kako je u razmaku od nekoliko mjeseci Bale izugbio značajnu mišićnu masu na svojim nogama.

Poslije toga se počelo špekulisati o zdravstvenom stanju iskusnog veznjaka pogotovo jer je prošlo skora pola godine otkako je posljednji put obukao dres Reala.

Čak je i sam Carlo Ancelotti govorio da Bale ima problema koji se ne povezju samo s povredom, ali da niko nije uspio otkriti o čemu se radi.

Otkako se Ancelotti vratio Bale je dres Reala obukao samo tri puta i nakon toga je nestao sa radara. Rezultat svega je 190 minuta na terenu i jedan gol.

Oglasi

Nakon svega što se dešavalo proteklih dana i sam Bale je uzeo stvar u svoje ruke te je odlučio da objavi novu fotografiju sa treninga.

Na fotografiji se mogu vidjeti zategnuti i savšreni mišići kao da se nije ništa desilo te je tako podsjetio na vremena kada je "žario i palio" fudbalskim terenima.

Bale je dodao i emoticon koji se smije uz strijelicu na mišiće. Bez komentara i bez riječi. To je bio njegov odgovor kritičarima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Interesantno da su u komentarima i ostali igrači Reala reagovali sa emoticonima koji se smiju, dok mu se bivši saigrač Sergio Ramos "naklonio". 

Jedino objašnjene zašto se na prvoj fotografiji Baleovi mišići "ispuhali" je to što su prilikom fotogafisanja obje noge bile u zraku, dok mu je na drugoj fotogafiji kompletno težište na lijevoj nozi zbog čega se i mišići upadljivi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sile1946
Causavi s glupostima privlaci paznju aferim decko
5 0
K79
novinar ili je glup il nikad nije čuo za fotoshop ? pa lijepo se vidi da ni boje noge uopšte nisu iste hahahaha čuj stajna noga u zraku hahahaha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi