Dembele na naslovnici katalonskog Sporta: Šta ga je sada "prevrnulo"?

Enigma Dembele

Dembele na naslovnici katalonskog Sporta: Šta ga je sada "prevrnulo"?

Eldar Ganibegović

Sudbina Ousmanea Dembelea u Barceloni još uvijek je neizvjesna.

Francuz ima aktivan ugovor do 30. juna ove godine i mnogo se pričalo o tome da će napustiti klub, a u januaru je imao ponude od mnogih klubova kao što su Tottenham, Chelsea i Arsenal.

Ovaj 24-godišnjak danas je osvanuo i na naslovnici katalonskog Sporta uz naslov: "Enigma Dembele."

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi i tekst

Francuz sada navodno izgleda zadovoljno na Nou Campu i volio bi ostati u Kataloniji. Međutim, radi se o vrlo komplikovanoj situaciji i Barcelona više neće povlačiti nikakve poteze oko njegovog ostanka.

Ako 24-godišnjak želi ostati u Barceloni, njegov je agent taj koji treba povući prvi potez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Dembele je član Barcelone od 2017. godine kada je stigao iz Borussije Dortmund. Kasnije je otkriveno da je Blaugrana tada birala između njega i Kyliana Mbappea, pa procijenite sami da li su napravili pravu stvar ili pogrešku.

Ove sezone Dembele je nastupio na 14 utakmica, postigao jedan gol i dodao tri asistencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Zapisaj ih Dembele budala nije dosta, potpisi jos 5 godina pa opet na odmor 4 sezone naravno odradi ugovor pa nek opet mole da potpises.
1 6
Klicko
Plaćen 105 milki.Subhanalah, zato sad grcaju štede na grijanju i struji
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi