Husref Musemić više nije trener Tuzla Cityja!

Napustio kormilo

Husref Musemić više nije trener Tuzla Cityja!

Admin Čaušević

Tuzla City je u potrazi za novim trenerom. 

Husref Musemić više nije trener Tuzla Cityja, potvrđeno je na službenim stranicama tuzlanskog kluba. 

Sa Musemićem odlazi i njegov prvi asistent Dženis Ćosić, pa će do daljnjeg trenutno drugoplasiranu ekipu Premijer lige voditi ostali treneri u stručnom štabu, Selver Ahmetović, Mensur Dedić i Mirsad Dedić.

"Nakon prespavane noći obavili smo razgovor s Musemićem gdje smo konstatirali da ekipi treba pozitivan šok i promjena u stručnom štabu s čim se i on složio tako smo sporazumno raskinuli saradnju" kazao je predsjednik Tuzla Cityja Almir Husić za klupsku stranicu.

Ime novog trenera Tuzla Cityja trebalo bi biti uskoro poznato.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Musemić je tuzlanski klub preuzeo u januaru prošle godine. Ekipu ostavlja na drugom mjestu sa solidnom bodovnom zalihom u borbi za Evropu.

Tuzla City je u proteklih 10-ak dana upisao dva teška poraza u Mostaru od Zrinjskog (0:5) i Veleža (0:4), da bi u 25. kolu protiv Radnika bilo 3:3. Taj remi je na kraju i presudio trofejnom stručnjaku.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...vracaj se u Sarajevo vadi nas iz g*vana,ovaj Makedonac veze nema.
22 41
Hamid
Ne gradi se autoritet niti se postižu rezultati na psovkama, vrijeđanjem igrača, protestiranjem kod sudaca, crvenim kartonima, konstantnom nervozom itd. Itd.. ...
36 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi