Nagelsmann nakon ispadanja iz Lige prvaka za sve optužio samo jednog igrača

Villarreal ih šokirao na Allianz Areni

Nagelsmann nakon ispadanja iz Lige prvaka za sve optužio samo jednog igrača

Endin Čaušević

Bayern je sinoć doživio šokantno ispadanje u četvrtfinalu Lige prvaka od Villarreala.

Villarreal je u prvom meču na svom terenu pobijedio sa 1:0, a u sinoćnjoj utakmici na Allianz Areni bilo je 1:1 zbog čega se na kraju senzacionalno Žuta podmornica plasirala u polufinale.

Bayern je početkom drugog poluvremena vodio sa 1:0 golom Roberta Lewandowskog i činilo se da će Bavarci na kraju da dođu do pobjede i plasmana dalje, ali su doživjeli šok u samom finišu.

Gosti su uspjeli u 88. minuti da poravnaju na 1:1 kada je Chukwueze postigao pogodak i šokirao navijače Bayerna. Do kraja meča rezultat se nije mijenjao, te je Villarreal prošao dalje.

Nakon utakmice održana je press konferencija, a trener minhenskog kluba Julian Nagelsmann posebno je kritikovao Thomasa Mullera nakon ispadanja iz Lige prvaka.

Muller je kod rezultata 1:0 za Bayern promašio nevjerovatnu priliku kada su svi loptu vidjeli u golu, a Nagelsmann mu je to očito itekako zamjerio što je jasno rekao na press konferenciji.

"Thomas je to morao zabiti, takve šanse ne dobijate tako često. Njegov promašaj je dozvolio Villarrealu da ostane u utakmici i njihov rezervista Chukwueze je u finišu dao taj gol", rekao je Nagelsmann i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prva utakmica je bila ključna. Nismo bili dovoljno dobri i to je to. Danas smo odigrali jednu od boljih utakmica u prethodnim sedmicama, ali je bilo teško kreirati šanse jer su se oni samo branili".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zajid08
Sto lazete da je tako rek'o
5 1
Kiss
Ovo je čista izmišljotina da je samo Mullera okrivio, treba više učiti jezik pa da novinar prevede,čista glupost
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti