Nema Edina Džeke

Sastavi Bologne i Intera

Nema Edina Džeke

Eldar Ganibegović

U okviru zaostalog 20. kola Serije A večeras se sastaju Bologna i Inter. 

Upravo su objavljeni i sastavi za večerašnju utakmicu, a ono što ne može da raduje ljubitelje fudbala u Bosni i Hercegovini jeste to da Edin Džeko nije u početnoj postavi Intera. 

Inter ima sve u svojim rukama i sa svim pobjedama do kraja odbranit će titulu prvaka Italije, a ruku na srce, ima i lakši raspored od Milana koji mu je konkurent. 

Prevedno - svaki meč za Inter je finale i ne smiju više kiksati žele li se ponovo okititi naslovom prvaka Italije. 

Inter: Radu, Škriniar, De Vrij, Dimarco, Dumfries, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić, Lautaro, Correa. 

Bologna: Skorupski, Soumaoro, Medel, Theate, De Silvestri, Svanberg, Schouten, Soriano, Hickey, Barrow, Arnautović. 

Inače, Bologna je Džekina najdraža "žrtva" u Seriji A jer je ovoj ekipi zabio najviše golova njih čak sedam otkako je na ljeto 2015. godine iz Manchester Cityja prešao u Romu, ali šansu za novi gol čekat će s klupe. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je što se tiče liga petice i klubova gdje je igrao pored Bologne samo više golova zabio Stuttgartu dok je igrao u Wolfsburgu. Mrežu Stuttgarta naš reprezentativac zatresao je čak osam puta.

Utakmica između Bologne i Intera igra se od 20:15 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

garba
"Pričalo se da će Inzaghi večeras ostaviti Džeku na klupi, a onda je vidio šta je Dijamant uradio Igrat će od prve minute protiv Bologne" 7 hours ago
9 0
FahroKonjHodzic
necumoc spavat
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi