Španci donose nove detalje: Ko je žena s kojom je Pique prevario Shakiru?

Nije mu to trebalo

Španci donose nove detalje: Ko je žena s kojom je Pique prevario Shakiru?

Eldar Ganibegović

Nakon 12 godina završila se veza Gerarda Piquea i Shakire. 

Kolumbijska pjevačica objavila je 4. juna 2022. kratko saopštenje u kojem je najavila rastanak s fudbalerom Barcelone.

Novinari Marce pišu da se Shakira dva puta pokušavala pomiriti s Gerardom Piqueom, ali bezuspješno. Nakon toga, umjetnica je odlučila izdati službeno saopštenje u kojem je najavila rastanak, što je iznenadilo Piquea.

Navedeni izvor također piše da je, unatoč problemima s kojima se susrela, Shakira i dalje voljela Piquea, zbog čega je dala sve od sebe da ostane s njim. Ali uzalud.

Iako su mediji spekulisali o nevjeri fudbalera, njemu bliski izvori otkrili su da o nečemu takvom nema ni govora.

Međutim, španski novinari dolaze do novih detalja o ženom s kojom je Pique navodno varao Shakiru.

Ima 22 godine, a ne 20, kako je izvorno napisano, i prijateljica je sa suprugom Riquija Puiga, kolege Gerarda Piquea iz Barcelone.

"Pique je bio taj koji je želio da on i Shakira budu razdvojeni na neko vrijeme, a ne ona. Ne mogu tačno reći kakav odnos Pique ima s tom mladom ženom, jer bih povrijedila Shakiru", rekla je novinarka Lorena Vazquez.

Top Komentari

Goran86
Na mladjim quro ostaje
1 0
SEJFUDIBIKODZE
vidi se da jos ga otresas po javnim toaletima ,treba da znas da p.cka jedini dio tijla oji nestari,kad te starka otrese trazices i od mame svoje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti