Dybala je pred najvećim poniženjem u karijeri

Ne želi ga niko

Dybala je pred najvećim poniženjem u karijeri

Admin Čaušević

Bez obzira što mu je tek 28 godina Paulo Dybala se nalazi u ozbiljnoj krizi. 

Prije nekoliko godina je slovio za jednog od najboljih na svijetu, ali brojne povrede su "isparale" njegov sjaj koji blijedi iz sezone u sezonu.

Dybale se Juventus odlučio riješiti tako što ga je pustio da ode besplatno, a nekoliko sedmica kasnije Argentinca je dočekao hladan tuš.

Situacija je takva da u ovom trenutku niti jedan istinski evropski velikan ne želi 28-godišnjeg ofanzivca. Nešto čemu se sigurno Argentinac nije nadao.

Činilo se da će Dybala sigurno potpisati za Inter, međutim Nerazzurri su se naglo okrenuli Romeluu Lukakuu te su ekspresno završili povratak Belgijanca.

Kada je pao dogovor s Chelseajeam, momentalno je stopirano dovođenje Dybale koji zbog svojih i menadžerovih previsokih zahtjeva završio u slijepoj ulici.

Ranije je fudbaler kojeg krasi odlična tehnika, ali i "staklene" noge flertovao sa još nekim klubovima, poput Atletica i Barcelone, međutim i te opcije su propale.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedno vrijeme se spominjala i Roma. Situacija je i tu ''zaleđena'' jer se Vučici ne daje Dybali 7 miliona po sezoni, a Argentincu se ne ide u klub koji neće igrati Ligu prvaka.

S obzirom na fizičku konstituciju Dybala nije poželjan ni među klubovima iz Premiershipa pa se praktično nalazi u situaciji da ga ne želi niti jedan klub koji igra ozbiljnu ulogu u evropskom fudbalu.

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
2 7
HarisADP
Ado cause podudlaj ga ti i alegri, pozz
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi