Navijači Liverpoola razočarani Nunezovim potezima na treningu: "Za ovo smo dali 100 miliona?"

Video se pojavio na Twitteru

Navijači Liverpoola razočarani Nunezovim potezima na treningu: "Za ovo smo dali 100 miliona?"

Endin Čaušević

Urugvajski napadač Darwin Nunez nedavno je predstavljen na Anfieldu kao veliko pojačanje Liverpoola.

Nunez je u Liverpool stigao kao zamjena za Sadija Manea koji je odlučio karijeru nastaviti u Bayernu. Urugvajac je došao nakon odlične sezone u Benfici, a Redsi su ga platili skoro 100 miliona eura.

Jasno je da na Anfieldu od njega imaju velika očekivanja i to posebno zbog ogromne sume novca koju su izdvojili za njegov dolazak.

Nunez je već počeo pripreme s Liverpoolom za novu sezonu, ali navijači nisu previše oduševljeni prvim insertima koji stižu s jednog od treninga Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na društvenim mrežama se pojavio video na kojem se vidi da Nunezu na treningu ne ide baš najbolje, a potom su navijači Liverpoola osuli paljbu po njemu i poručili da on ne košta baš 100 miliona koliko su Redsi platili.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Najjači su mi ovi što kontaju da su njihove pare. Wahahahaha
3 4
Salihović23
Pripreme u toku, noge teske...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi