Lewandowski je jutros Salihamidžiću i društvu pokazao kakav je profesionalac i gospodin

Koferi za Barcelonu su spremni, ali...

Lewandowski je jutros Salihamidžiću i društvu pokazao kakav je profesionalac i gospodin

Endin Čaušević

Robert Lewandowski jučer je doputovao u Minhen na početak priprema s Bayernom.

Lewandowski je već sedmicama u centru pažnje jer je jasno priznao da želi da napusti njemački klub i da mu je cilj da svoju karijeru nastavi u nekom drugom klubu, a to će prema svemu sudeći biti Barcelone.

Međutim, poljski napadač nije očekivao da će mu čelnici Bayerna praviti toliko problema oko odlaska iz kluba, te se nada da će se sve što prije riješiti.

No, Lewandowski je odlučio da bude profesionalac do kraja i pokaže da poštuje sve ono što mu kažu iz kluba, ali nije tajna da se Poljak nada da će što prije napustiti Bayern i preći u Barcelonu.

Lewandowski se jutros pojavio u trening centru Bayerna gdje se očekuje da prođe ljekarske preglede, a zatim večeras odradi i prvi trening s minhenskim klubom.

Ipak, njemački mediji navode da je Lewandowski veoma blizu odlaska iz kluba, te da bi već sutra mogao put Barcelone. Navodno, Bayern je prihvatio ponudu od 50 miliona eura od katalonskog kluba, te se trebaju riješiti još neke sitnice prije zvanične potvrde.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S druge strane Lewandowski je želio da pokaže čelnicima Bayerna kakav je profesionalac i došao je jutros na početak priprema iako je čini se svima jasno da bi već sutra mogao put Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pingvin1999
Cuj gospodin.(ne umanjujem ljudske vrijednosti Lewandowskog)ljudi covjek je pod ugovorom i dosao je na radno mjesto sto mu je i obaveza.
6 0
Klicko
Lewandowski sigurno dolazi u veći i financijski jači klub
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi