Turska u šoku zbog teške povrede Edina Višće, stigle prve fotografije iz bolnice
Foto - Screenshot

Bivši bh. fudbaler teško povrijeđen

Turska u šoku zbog teške povrede Edina Višće, stigle prve fotografije iz bolnice

M. Šljivak

Turska je u šoku nakon teške povrede Edina Višće.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine ostao je ležati u finišu prvog poluvremena duela protiv Hatayspora nakon jednog duela s protivničkim igračem.

Odmah je bilo jasno kako 32-godišnji fudbaler nije dobro. Previjao se od bolova, a ubrzo se na terenu našla Hitna pomoć koja je bh. fudbalera prebacila u bolnicu.

Oglasi

Stigle su prve informacije o stanju Edina Višća. Donio ih je trener Trabzonspora Abdullah Avci.

"Ovakve povrede su tužne. Edin je vrhunski profesionalac i sjajan saigrač", rekao je Avci i dodaje:

"Slomljena mu je ruka. Ne znam koliko će biti van terena, ali pauzirat će minimalno tri ili četiri mjeseca. Vidjet ćemo kako će teći proces oporavka".

Stigle su i prve fotografije iz bolnice. Vidljive su povrede ruke bh. fudbalera i nadamo se svakako da će uskoro ponovo istrčati na teren.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Višća je s nakon rastanka s Bašakšehirom kao veliko pojačanje stigao u Trabzon i s ovim klubom je uspio da osvoji naslov prvaka Turske u prošloj sezoni.

Nažalost, sada mu slijedi duga pauza. Avci neće moći računati na njegove usluge nekoliko mjeseci i to je svakako veliki udarac za turskog šampiona gdje je Višća jedan od glavnih igrača.

Top Komentari

Unitedfan
Čuj bivši bh fudbaler...pa valjda je dok igra naš, bh fudbaler!!! Brz oporavak majstore!!!
10 0
EmirEmir111
Brz oporavak Edine
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi