Želi u Ligu prvaka pod svaku cijenu: Kasno sinoć objavljena  Ronaldova potencijalna destinacija

Jorge Mendes ima pune ruke posla

Želi u Ligu prvaka pod svaku cijenu: Kasno sinoć objavljena Ronaldova potencijalna destinacija

Admin Čaušević

Ostanak Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu još uvijek nije siguran.

Liga prvaka je Ronaldovo takmičenje. Sjajni Portugalac drži sve najvažnije rekorde i zato ne čudi zašto želi ponovo igrati u eliti.

Tokom karijere najpoznatiji fudbaler svijeta je pet puta osvojao Ligu prvaka, međutim ove sezone je primoran da igra u Europa ligi pošto Manchester United nije izborio plasman i najbolje klupsko takmičenje.

Ipak, u posljednjim danima situacija bi se mogla promijeniti. Ronaldo želi Ligu prvaka pod svaku cijenu, a Crveni đavoli ne žele nezadovoljnog igrača u svom taboru.

Ronaldov menadžer Jorge Mendes ima pune ruke posla, a već nekoliko dana se špekuliše da su na Old Traffordu spremni besplatno pustiti nekada najboljeg igrača svijeta.

Italijanski Sky Sport je kasno sinoć objavio potencijalnu Ronaldovu destinaciju, odnosno gdje bi portugalski as mogao otići u ostatku prijelaznog roka.

Sa Apenina stiže vijest da Mendes uveliko kontaktira sa Chelseajam, Sportingom iz Lisabona i Marseilla. Upravo londonski Plavci imaju najviše šansi za transfer.

U igri su i Milan i Napoli, ali pod uslovom da prodaju svoje najbolje igrače, odnosno Rafaela Leaoa te Victora Osimhena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rossoneri su za sada odbili Ronalda jer ne žele prodati Leaa, dok su vrata Napolija i dalje otvorena pošto postoji mogućnost da Osimhen napusti klub.

Bilo kako bilo, vremena je sve manje i manje. I Ronaldov san da zaigra u Ligi prvaka polako postaje da blijedi i upravo je Mendesu potrebno čudo da zadovolji svoh "štićenika".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Jedina penaldova zaslužena osvojena liga prvaka jeste ona iz vremena dok je igrao za man united
0 2
SEJFUDIBIKODZE
ma bjezi on od od igraca koji stvarno nisu njegov nivo, igraci su nula i svaka cast onome ko je kupovao ono nistavilo,zali boze sta uradise jednom velikanu kao sto je MY,izgubili smo imi sto volimo gledat dobre utakmice
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi