Određene cijene ulaznica za meč BiH - Crna Gora, prodaja počinje već u utorak

NSBIH je odradio i pravila za kupovinu

Određene cijene ulaznica za meč BiH - Crna Gora, prodaja počinje već u utorak

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra ovog mjeseca preostala dva meča Lige nacija protiv Crne Gore i Rumunije.

Zmajevi će prvo 23. septembra na Bilinom polju ugostiti selekciju Crne Gore, dok tri dana kasnije igramo u Bukureštu protiv reprezentacije Rumunije.

Jasno je da bi pobjedom protiv Crne Gore naša reprezentacija već osigurala prvo mjesto u grupi koje nam donosi plasman u baraž za Evropsko prvenstvo, te promociju u Ligu A ovog takmičenja.

Iz Nogometnog saveza naše zemlje saopštili su jutros da počinje i prodaja ulaznica za meč protiv Crne Gore, te da su već određene i cijene za ovaj meč.

U prodaju je pušteno 90% kapaciteta stadiona od čega će za gostujuće navijače prema pravilima UEFA biti omogućeno 5% od ukupnog broja ulaznica.

Određeni fond rasprodat je kroz navijačke komplete ulaznica prije početka UEFA Lige nacija. Cijene karata su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever).

Oglasi

Prodaja ulaznica počinje u utorak, a iz NSBiH su i objavila pravila kojih se svi navijači moraju pridržavati prilikom kupovine ulaznica.

"U cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, a uzimajući u obzir ranija iskustva, propisani su sljedeći principi prilikom kupovine ulaznica.

a) Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,

b) Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš) neće biti dozvoljena,

c) Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu,

d) Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prema spisku koji će biti objavljen putem sredstava informisanja,

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

e) NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u eventualno spornim situacijama,

f) Prodaja ulaznica u poslovnicama „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija počinje u utorak, 13. 09. 2022. godine u 09:00 sati".

Top Komentari

user1661873187
Nek odrade ovu tekmu nek pobjede pa onda svi na BOJKOT.Kad je BHF mogao onda da ih skine sa trona mozemo svi skupa zajedno skinut I ovu gamad I da istrajemo u ovom nepopustat gamadima nista
6 0
Mowzilla
Treba otici na ovu tekmu, podrzati repku koliko je potrebno, i poslje yebat mater savezu ubacivanjem baklji u teren i uletanjem u isti, ali onako sa svih strana kao englezi, turci itd. Tada bi se utakmica prekinula skroz zbog opasnosti viseg ranga, fasovala bi se pokoja modrica od kornjaca, ali jbg nek se bar zna zasto ovo radimo. Ko smatra da ovakve slicne akcije nema nista, neka onda ostane kuci i gleda tekmu. Mislim da navijaci ponovo trebaju konacno da dizu glas, a ne da nam je svejedno. Vidi bolan sta nam rade u vlastitoj avliji, pa zar na sistematski nacin dozivimo ponovo '92.!? Razmislite!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi