Čuveni komentator ugledao zadnjicu fudbalerke i rekao što većina muškaraca misli, sada ga osuđuju

Ima 72 godine

Čuveni komentator ugledao zadnjicu fudbalerke i rekao što većina muškaraca misli, sada ga osuđuju

Admin Čaušević

Čuveni argentinski komentartor Walter Nelson se našao na stubu srama.

Nelson je komentarisao jednu utakmicu ženskog fudbala kada nije uspio suzdržati svoje misli i sada se suočava sa žestokim kritikama.

Naime, uoči samog početka utakmice Nelson je učio jednu fudbalerku i odmah je pitao drugog komentatora o kome se radi.

Ovaj 72-godišnjak je odmah primjetio zadnjicu u fudbalerke te je dao prost i pomalo perverzan komentar kazavši: "Aj mamiii..."

U Južnoj Americi se taj izraz koristi kada se uoči neka atraktivna djevojka. Iako je praktično Nelson rekao ono što je većina muškaraca pomislila, ovo definitivno nije bilo primjerno s ozbirom na prenos uživo.

"Ako živiš tražeći oprost, onda će ti se više oprastati nego Isusu u crkvi", kazao je drugi komentator Walteru koji je nastavio ponavljati "Ampi, Ampi..."

Poslije toga su uslijedili žestoki komentar i osude na Nelsonov račun. "Može ti biti unuka", samo je jedna od kritika s kojom se suočio Nelson.

Iako ima argentinski pasoš, Nelson cijelog života radi i živi u Urugvaju. Jedan je od napoznatijih tamošnjih komentatora i dobio je brojna priznanja.

Top Komentari

King_Kenny
...ovo se ciljano ide da zavlada p*derluk...covjek ne smije da se divi ljepoti zene,odmah ga razapinju razne feministicke udruge koje ocito imaju zadatak od gey lobija da muskarcima ogade zene...katastrofa kakva vremena su dosla...
3 2
DadiG
Na početnoj strani 3 priloga o uličnim tučama, 2 o sisama i guzovima i 0 (nula) o košarci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi