Ivana Knoll došla na stadion, ali niko nije mogao vjerovati kako se obukla

To od nje u Kataru nismo navikli gledati

Ivana Knoll došla na stadion, ali niko nije mogao vjerovati kako se obukla

Endin Čaušević

Hrvatska navijačica Ivana Knoll postala je glavna tema na Svjetskom prvenstvu u Kataru zbog svojih golišavih izdanja što joj je donijelo nevjerovatnu popularnost na Instagramu, a ona se danas od Mundijala oprostila na neočekivan način čime je mnoge iznenadila.

Ivana u Kataru boravi već mjesec dana i sigurno ni slutila nije kakvu popularnost će joj donijeti dolazak na Svjetsko prvenstvo.

Atraktivna navijačica postala je poznata prije četiri godine kada se pojavila na Mundijalu u Rusiji i izazvala je svojim izazovnim izdanjima pravu pometnju, ali to nije ni blizu onoga što je uradila u Kataru.

Ona je prije početka Svjetskog prvenstva imala na Instagramu tek nešto više od 500.000 pratitelja, a sada već ima 3.2 miliona pratitelja što dovoljno pokazuje šta joj je dolazak u Katar donio.

Sigurno je da će to značiti i mnogo veće zarade od objava i sponzora na Instagramu što je jasno bio i glavni cilj ove navijačice.

Oglasi

Ivana je u Kataru bodrila Hrvatsku na svim utakmicama, a iskoristila je priliku da prati i nekoliko drugih mečeva.

Svojim golišavim izdanjima na tribinama je izazvala nevjerovatnu pažnju svjetske javnosti, a bilo je dosta i onih koji su kritikovali Ivanu zbog toga što se oskudno oblačila.

Zna se da je u Kataru kultura oblačenja žena dosta drugačija i ne može se vidjeti da se neka lokalna djevojka tako golišavo pojavila u javnosti zbog čega su mnogi kritikovali Ivanu i poručili joj da nije pokazala poštovanje prema toj zemlji.

Oglasi

Međutim, to nju nije previše pogodilo i iz utakmice u utakmicu je njen stajlig bio sve izazovniji, te je bilo najvažnije da broj pratitelja sve više raste.

Hrvatska trenutno igra svoju posljednju utakmicu na ovom Svjetskom prvenstvu protiv Maroka na Khalifa stadionu, a naravno i Ivana se pojavila na ovoj utakmici.

No, svi su se iznenadili kada su vidjeli atraktivnu hrvatsku navijačicu koja nije bila tako golišava kao inače i pojavila se na stadionu u najpristojnijem izdanju što smo imali priliku vidjeti od nje na ovom Mundijalu.

Ponovo je pokazala da su mnogi navijači i danas željeli da se fotografišu s njom, a to se posebno odnosi na Marokance koje je Ivana oduševila.

Top Komentari

axel42
Šokačma kurava! Dosadila i bogu i narodu na ovom portalu a oni i dalje uporni, neprihvataju kritike pratilaca. Smeće od portala!
9 0
JJRamzes
Koliko kosta reklama na vasoj stranici da i ja reklamiram sebe?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti