Nezapamćene scene u Beogradu: Mnogi u životu nisu doživjeli ovako nešto
Apsotluno svi su ostali u nevjerici zbog atmosfere u Beogradu

Ludilo

Nezapamćene scene u Beogradu: Mnogi u životu nisu doživjeli ovako nešto

Midhat Šljivak

Navijači beogradske Crvene zvezde često su u centru pažnje zbog skandaloznih poruka na tribinama, no večeras su Evropu oduševili spektakularnom atmosferom u utakmici Eurolige protiv Barcelone.

Crvena zvezda dočekala je u Beogradu španskog velikana Barcelonu u duelu 16. kola Eurolige, a navijači crveno-bijelih napravili su nevjerovatnu atmosferu na tribinama.

Iako su često u centru pažnje zbog skandaloznih poruka na tribinama, koje prelaze granice dobrog ukusa, večeras su navijanjem navijači beogradskog kluba ostavili u nevjerici sve.

Pred početak utakmice s Barcelonom s tribina su poletjeli papirići, a navijači su zagrmili i dvorana se doslovno tresla.

Dok su neki od košarkaša kao što su Nikola Kalinić, Nikola Mirotić i Jan Vesely navikli na ovakvu atmosferu, mnogi od njih su na parketu ostali izgubljeni jer ovakve scene nisu vidjeli.

Oglasi

Sudije su također bile u popriličnom šoku. Djelovalo je sve nestvarno i zaista je ovo atmosfera u kojima bi mnoge ekipe ostale potpuno pogubljene.

Barcelona je međutim iskusan tim da bi na njih utjecao vreli teren. Dosta je tu igrača koji su već ranije igrali na užarenim gostovanjima i sigurno je da nema straha.

Hoće li se atmosfera s tribina prenijeti na igrače Crvene zvezde znat ćemo večeras, ali je Barcelona u ovom meču bez obzira na sve favorit.

Beogradski klub od dolaska Duška Ivanovića na klupu igra zaista odličnu košarku i trenutno su na poziciji koja vodi u završnu fazu takmičenja.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zvezda je na osmom mjestu. Crveno-bijeli imaju učinak od osam pobjeda i sedam poraza, a i Barcelona je također veoma blizu u poprilično izjednačenoj Euroligi ove sezone.

Katalonski velikan je u 15 odigranih mečeva na omjeru 10-5 i eventualnom pobjedom bi se ponovo izjednačili na vrhu s Baskonijom i Monacom.

Top Komentari

stranputica
A đe su kese sa pljuvačkom? Đe je nož, žica, ....? Đe je ubi, zakolji,.....? Ovo je neko doš'o iz Gornjeg Milanovca pa ih savjetov'o za koreografiju.....
5 3
BHNACIONALISTA
Mamu van hebem cetnicku I vama I navijacima fasistickog kluba ....a nepiste kad su siliovali bosnjakinje 90ih .....da Bog da nikad srece ne imali
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi