Barca uništava Real: Lewandowski ovako lagane golove nije zabijao ni u Bayernu

Odlično prvo poluvrijeme Katalonaca

Barca uništava Real: Lewandowski ovako lagane golove nije zabijao ni u Bayernu

A. Čaušević

Barcelona je nakon prvih 45 minuta igre na pravom putu da osvoji trofej Kupa Kralja pošto protiv Real Madrida ima sigurnu prednost od 2:0. Strijelci su bili Gavi i Robert Lewandowski.

Barcelona je odigrala zaista fantastično prvo poluvrijeme i ima potpuno zasluženo prednost od dva gola te je Realu u nastavku potrebno pravo čudo.

Izabranici Xavija Hernandeza su pokazali mnogo više, a dobra igra nagrađena je sa dva gola, a oba su žargonski rečeno postignuta u pravo vrijeme.

Igrala se 33. minuta kada je Thibaut Courtois po prvi put morao vaditi loptu iz mreže, zabio je Gavi za zasluženo vodstvo.

Drugi gol djelo je Lewandowskog koji je postigao jedan od lakših golova u karijeri nakon prethodno sjajno odigrane akcije.

Odbrana Reala je izašla visoko, Gavi je dobio savršenu loptu u prostor te je uposlio Poljaka koji rutinski zabija. Gol pogledajte ovdje.

Top Komentari

axel42
Barca uzima nekakve mikimaus kupove a Real lige šampiona!! Barcini navijači doživili minutu slave i svršavaju na ovako nebitan kup!
3 6
Mirsad1705
Nema nešto ovih navijača Reala, ušutili su se, a bili su tako glasni! Šta je? Izostala sudijska podrška?????!!!!! BARSA, BARSA, BARSA - BARSELONA JE ZA REAL CARSKI KLUB!
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi