Viveros potvrdio da dolazi u Sarajevo: "Imao sam ponude od timova iz Lige prvaka, ali..."

Gostovao u podcastu

Viveros potvrdio da dolazi u Sarajevo: "Imao sam ponude od timova iz Lige prvaka, ali..."

Esmer Oštraković

FK Sarajevo je danas predstavio veliko pojačanje, a radi se o Adalbertu Penarandi, a navijači čekaju i dolazak još jednog sjajnog fudbalera, Kevina Viverosa.

Kada će doći, da li će doći, neka su od pitanja koja se u posljednjim danima pitaju navijačai FK Sarajevo, ali sada je sve jasno.

Naime, Viveros je gostovao u podcastu kod novinara Philipa Espinala, a tamo je govorio sasvim iskreno o mnogim temama.

Jedan od tema bila je i dolazak u FK Sarajevo, a Viveros je potvrdio da će u narednim danima da se zaputi u Bosnu i Hercegovinu.

"Sve je spremno, ubrzo idem u svoj novi klub. Bilo je nešto dužih pregovora oko ugovora, ali sve je na kraju dogovoreno", jasan je bio Viveros.

Oglasi

Osim toga otkrio je sjajni fudbaler i da je imao veliki broj ponuda, ali da je jedna stvar prevagnula i odlučila da potpiše za FK Sarajevo.

"Imao sam mnogo ponuda. Veliki broj timova me kontaktirao iz Kolumbije, također sam imao ponude od klubova koji igraju Ligu prvaka. Jedino se nisu slagali "brojevi", rekao je Viveros.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz njegove poruke se može jasno shvatiti da mu je FK Sarajevo ponudilo najbolji ugovor i da je upravo zbog toga odlučio da dođe u Bosnu i Hercegovinu.

Svima je jasno da uprava FK Sarajevo radi jako dobar posao kada je riječ o dovođenju pojačanja, a ostaje da vidimo kako će sve to izgledati na terenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
od rođenja navijam za sarajevo, odmah sam prihvatio poziv ... bogme će poderarati guzicu na klupi, nije on ni za fedralnu.
0 11
Ars1946
Sa ovim pojačanjima titula neće biti sporna. Petica Rumunjima koji su skuplji od bilo kojeg našeg kluba jasno govori o kvalitetu FKS, a sada sa dodatkom Pene i Viverosa, biti će orgijanje sa golovima. Ovi igrači daju i realnu šansu za PO KL, valjda ćemo i mi imati jednom sreće, da nam dođe neki lakši protivnik. Bilo bi dobro zaraditi tri miliona €. Ovo je definitivno najjača ekipa od rata u PLBiH. Očekujem preko 10.000 navijača već protiv Torpeda. A ovim štrumfovima , što se javljaju sa zajedljivim komentarima, želim da se adekvatno pojačaju, ima još dobrih igrača u Ušivku, a vidim da i hrana kod tete Zilhe se popravila, može se koji i privući u dolinu ćupova...
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti