Porodica Džeko sinoć doputovala u Istanbul, zna se gdje je Amra odmah otišla

Stigli u Tursku

Porodica Džeko sinoć doputovala u Istanbul, zna se gdje je Amra odmah otišla

Endin Čaušević

Edin Džeko nakon osam godina napustio je Italiju i karijeru će nastaviti u Turskoj gdje je potpisao dvogodišnji ugovor s Fenerbahčeom. Porodica Džeko doputovala je sinoć u Istanbul, a u centru pažnje našla se supruga bh. napadača Amra zbog svojih storyja na Instagramu.

Džeko je nakon dvije sezone napustio Inter jer na Meazzi nije dobio ponudu za nastavak saradnje, a potom je odlučio da prihvati ponudu turskog Fenerbahčea.

Bh. napadač je prije dvije sedmice prošao uspješno ljekarske preglede i potpisao dvogodišnji ugovor. Nakon toga odmarao je s porodicom u Antaliji i Dubrovniku, te se maksimalno spremao za početak priprema s novim klubom.

Nakon što su proveli nekoliko dana u Dubrovniku porodica Džeko doputovala je sinoć u Istanbul što je na Instagram storyju potvrdila supruga našeg najboljeg fudbalera.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Amra je objavila sinoć story da su stigli u Istanbul, a jutros je imala nekoliko objava koje su bile zanimljive i turskim medijima.

Jasno je da mediji u Turskoj sada prate svaki Džekin korak, a to važi i za njegovu suprugu Amru koja je dosta aktivna na društvenim mrežama.

Opis nije dostupan.

Naime, Amra je objavila da je jutros prvo otišla u teretanu da odradi trening i pokazala je da svoj raspored treninga ne preskače bez obzira što je svega nekoliko sati prije toga doputovala u Istanbul.

Amra je objavila nekoliko fotografija iz teretane, te je oduševila ponovo javnost svojim izgledom.

Opis nije dostupan.

Ono što je impresivno jeste da je Amra majka čak petero djece, ali uprkos tome izgleda zaista fantastično što je oduševilo i javnost u Turskoj.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Igrači Fenera počeli su pripreme za novu sezonu u nedjelju, dok se danas priključuju igrači koji su imali reprezentativne obaveze na kraju prošle sezone uključujući i Edina Džeku.

Top Komentari

Arnel925
Ja majke mi pomislio u džamiju. Kad ono fitness kao sve ove ostale "žene".
0 1
epa
Ja mislio otisla klanjat akšam namaz...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi