Objava Eldina Adilovića bacila u trans navijače Fenera kada su vidjeli šta Džeko radi u Dubrovniku

Dijamant u centru pažnje

Objava Eldina Adilovića bacila u trans navijače Fenera kada su vidjeli šta Džeko radi u Dubrovniku

Endin Čaušević

Najbolji bh. napadač Edin Džeko nedavno je potpisao dvogodišnji ugovor s Fenerbahčeom, a potom je počeo zasluženi odmor nakon duge sezone. Nakon nekoliko dana u Bosni i Hercegovini otputovao je u Dubrovnik, a kako naš Dijamant provodi svoj odmor najbolje je pokazao video Eldina Adilovića.

Džeko je nakon reprezentativnih obaveza otputovao u Istanbul gdje je prošao uspješno ljekarske preglede i potpisao je dvogodišnji ugovor s Fenerbahčeom nakon što je prethodnih osam godina nastupao u Italiji.

Bh. napadač od Intera nije dobio produženje ugovora, ali ponuda za nastavak karijere mu nije manjkalo. Na kraju je Džeko odlučio da se okuša u Turskoj i potpiše za Fener koji je nekoliko puta pokušavao da dovede bh. napadača.

Nakon što je završio svoje obaveze oko potpisa ugovora nekoliko dana proveo je na odmoru u Turskoj, a zatim je boravio i u Bosni i Hercegovini.

Džeko se potom uputio s porodicom i prijateljima ka Dubrovniku koji je njegova "baza" već godinama tokom odmora jer tu ima kuću.

Oglasi

Sigurno da je iskusni bh. napadač nestrpljivo čekao odmor nakon duge i iscrpne sezone, ali da Džeko želi u najboljoj mogućoj formi dočekati novu sezonu i debi u dresu Fenerbahčea pokazao je na Instagramu svojom objavom Eldin Adilović.

Nekadašnji napadač Željezničara se već godinama druži s Džekom, te su trenutno zajedno u Dubrovniku gdje odmaraju s porodicama već tradicionalno nekoliko godina.

No, za Džeku je boravak u Dubrovniku sve osim odmora jer Dijamant vrijedno trenira kako bi bio u odličnoj fizičkoj formi na početku priprema.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iako ima već 37 godina želja i motiv kod Džeke su nevjerovatni što može najviše da raduje navijače Fenerbahčea koji očekuju od bh. kapitena da bude veliko pojačanje i nema sumnje da će Džeko to opravdati.

Navijači Fenera su oduševljeni što se Džeko već sada priprema za novu sezonu i što želi biti u najboljoj mogućoj formi pred početak priprema. Ono što ih je najviše obradovalo jeste činjenica što je Džeko pokazao da je pravi profesionalac i da odlazak u Tursku za njega neće biti turistički.

Top Komentari

Delegat
Samo ih bacaju u trans , malo Amra malo Edin
2 0
gogs
Eno ih u transu samo im rukija moze pomoci
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi