Gvardiolov dvojnik napravio pometnju na Etihadu, a o istoj fotografiji priča cijeli svijet!

Kao da su braća

Gvardiolov dvojnik napravio pometnju na Etihadu, a o istoj fotografiji priča cijeli svijet!

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol danas je zvanično potpisao za Manchester City i postao jedan od najskupljih deffanzivaca svih vremena. Na njegovom predstavljanju bilo je itekako zanimljivo, a u jednom trenutku u prostorijama Etihada pojavio se čovjek koji izgleda skoro identično kao Gvardiol što je prvo zbunilo, a potom i nasmijalo prisutne.

Nakon skoro dva mjeseca pregovora sapunica oko Gvardiola danas je zvanično završena jer je hrvatski defanzivac predstavljen kao novo pojačanje Manchester Cityja s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2028. godine.

Gvardiol je plaćen najmanje 90 miliona eura i jasno je da je postao jedan od najskupljih defanzivaca svih vremena.

Ovaj 21-godišnjak je uspješno prošao ljekarske preglede nakon čega je potpisao ugovor, a potom je uslijedilo zvanično predstavljanje i fotografisanje s dresom Manchester Cityja.

Međutim, tokom predstavljanja jedan od uposlenika kluba u potpunosti je ukrao pažnju Gvardiolu kada se pojavio u prostoriji.

Oglasi

Riječ je o Faraazu Ghaffuru koji je poznatiji po nadimku FG i koji je inače zadužen za društvene mreže i e-sport ekipu Manchester Cityja. FG je bio na Gvardiolovom predstavljanju i tu ne bi bilo ništa čudno da mnogi nisu primijetili nevjerovatnu sličnost između njega i Gvardiola.

Mnogi su bili prvo zbunjeni jer su od FG-a mislili da je Gvardiol, a kada su shvatili o čemu se radi počeli su se smijati.

I FG je sve to shvatio kao šalu jer su mu i ranije govorili da neodoljivo podsjeća na Gvardiola, a on je svojim objavama na društvenim mrežama to znao da iskoristi i mnoge nasmije.

Čak se i hrvatski reprezentativac nasmijao kada je vidio koliko on i FG liče, a to najbolje pokazuje njihova zajednička fotografija s današnjeg predstavljanja na Etihadu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gvardiol će se priključiti treninzima Manchester Cityja i neće imati mnogo vremena za upoznavanje ekipe s obzirom da sezona za aktuelnog prvaka Evrope počinje već sutra utakmicom Communiti Shielda protiv Arsenala.

Jasno je da Gvardiol neće igrati na tom meču, no trebao bi biti u konkurenciji za meč prvog kola Premiershipa koji City igra u petak na svom terenu protiv Burnleyja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bajernovac
Inace smarate sa objavama susjeda .oni o nama ni 10 % ne pisu popustite malo ..stvarate mrznju ako plasirate proizvod koji ne zelimo
1 4
Kakaks
Dosadno ovo vise
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi