Al Jaber dobio poziv u reprezentaciju Saudijske Arabije

Na Grbavici svi sa nestrpljenjem očekuju njegov debi

Al Jaber dobio poziv u reprezentaciju Saudijske Arabije

Samir Mlaćo

Novi član Željezničar Saudijac Abdulmalik Al-Jaber dobio je vrijedno priznanje

Naime, Saudijac će se naći na spisku selektora U-21 reprezentacije Saudijske Arabije i očekuju ga zanimljivi izazovi, što je potvrđeno za SportSport.ba.

Al Jaber zbog papirologije još uvijek nije debitovao na Grbavici, ali svi za njega imaju samo riječi hvale.

Nastupao je na prijateljskim utakmicama i pobrao simpatije.

Zbog toga svi nestrpljivo očekuju i prve minute u prvenstvu, što će se desiti vjerovatno već naredne sedmice. Očekuje se da sva papirologija bude riješena do tada.

Željezničar večeras dočekuje Tuzlu Sity, u srijedu Igman iz Konjica, a zatim naredne nedjelje gostuje Veležu.

Oglasi

Kada je u pitanju 20-ogodišnji vezista, on je je igrao za juniore Dinama iz Zagreba, dok je ranije nosio dres Ohod Al-Medina.

Opis nije dostupan.

Željezničar je ranije potvrdio da Al-Jaber ostaje na Grbavici i da je s ovim klubom potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produženja na još godinu dana.

Treba istaći da je na probnom radu u Željezničaru jedno novo lice.

Naime, sa prvim timom sarajevskih Plavi tokom sedmice je trenirao Benjamin Redžić, 20-godišnji Bosanac sa američkim pasošem.

Ovaj lijevokrilni napadač je radio sa prvim timom s ciljem da se nametne treneru Nerminu Bašiću te pokuša dobiti ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Redžić je rođen u SAD-u, a zanimljivo da je do do sada igrao za omladinske selekcije i SAD-a, ali i BiH. Bez kluba je od januara ove godine.

Do sada je igrao za ekipu Dallasa, u MLS-u je upisao šest nastupa pa ostaje da se vidi da li će se uspjeti izboriti za potpis sa najtrofejnijim bh. klubom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

limvotemirvah
Cak i ja moram priznati komsije, teska srca, da sam cuo da je ovaj mali jako, jako dobar. Isto tako, morate biti svjesni: ako se pokaze, mi ga uzimamo. Vi jednostavno vise niste u stanju da nam parirate. Kada Mirvic odrijesi kesu, dijete ce da sprinta do Koseva sa vaseg golubarnika. Uzivajte dok jos mozete, neka odigra polusezonu, pa onda dolazi u najveci klub u drzavi.
2 4
user1675926959
@linvotemirvah ne znam što do sada niste nekog našeg klepili a nije da mu niste imali šta ponuditi???Npr Santos zadnji primjer a bilo ih je još....Neke se stvari ne mogu kupit novcem to zna ko hoće da zna a ko misli kao ti neka misli i uzalud se nada...haha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi