Očajni Antony objavio screenshotove razgovora s 10 godina starijom bankarkom: "Čekam te u krevetu"

Brazilac optužen za fizičko nasilje nad ženama

Očajni Antony objavio screenshotove razgovora s 10 godina starijom bankarkom: "Čekam te u krevetu"

Edmir Škorić
Teme:

Krilni igrač Manchester Uniteda, Antony, našao se u velikim problemima jer je optužen za napad na nekoliko žena.

Mladi nogometaš nedavno je izbačen iz reprezentacije Brazila zbog skandala u kojem ga tri različite žene optužuju za porodično nasilje, a potom ga je i Manchester United privremeno udaljio iz tima dok traje istraga.

Suočen s ovakvim optužbama, Antony se prvo sam oglasio negirajući da je bio nasilan nad tim ženama, a sada se poslužio novom strategijom, pa je na svojim društvenim mrežama objavio neke od poruka koje je razmijenio s jednom od žena koje ga optužuju, Ingrid Lanom.

"Radije ne bih, ali prisiljen sam objaviti mali dio razgovora s Ingrid. To pokazuje da smo imali samo jedan sastanak, koji je bio intiman i sporazuman. Ova stvar s ovim prevarantom riješit će se na sudu”, započeo je nogometaš kroz priče na svom Instagram profilu.

Priznaje da ga je željela upoznati. Nakon toga, igrač je objavio niz fotografija svog WhatsApp chata s mladom ženom, koja Antonyja naziva "dragi" i koja mu govori da ga "čeka u krevetu" .

Oglasi

Nadalje, Antony objavljuje još jedan dio njihovog razgovora gdje mu spomenuta dama piše tekst u kojem ga želi upoznati.

Niz poruka koje su razmijenili prije nego što je stigao intervju u kojem je mlada žena priznala da je "on pokušao imati vezu sa mnom, a ja to nisam htjela. Kad sam na njegov poziv stigla u njegovu kuću, shvatila sam da ima skrivene motive".

Ingrid je ubrzo odgovorila Antonyju i tvrdi da je 23-godišnjak lažirao poruke. 

"Veoma je lako sastaviti poruke i objaviti sada, zar ne? Jesi li očajan? To samo pokazuje koliki si lažov i ne poštuješ žene, bez obzira da li flertujete s njima ili ne", napisala je Ingrid.

Ingrid je takođe potvrdila da nije imala namjeru da prijavi Antonyja, jer "nije imala finansijski interes". Međutim, nakon objavljivanja navodne razmjene poruka, bankarka će nastaviti sa tužbama.

Oglasi

"Zbog tvoje kupovne moći i uređivanja poruka, preduzeću potrebne mjere. Zaista treba da vodiš računa o sebi. Imaš novca, ali istina pobjeđuje. Vjerujem u božju pravdu", dodala je.

Prvobitno je Antonyja tužila njegova bivša djevojka Gabriele Cavallin, koja je rekla da ju je brutalno premlatio i da joj je prijetio smrću. Napadač Crvenih đavola porekao je sve optužbe koje je Cavallin iznijela i kroz suze je saopštio da mu njegova bivša očigledno želi uništiti život i karijeru.

Brazilskim medijima manekenka je saopštila kako ju je Antony fizički i psihički zlostavljao i da je bila u konstantnom strahu za svoj život.

"Ne podržavam nasilje nad ženama. To je pogrešno. Imam majku i sestru i nikad ne bih želio da se tako nešto njima dogodi", istakao je Antony koji ne strahuje da će mu United raskinuti ugovor.

Antony je član Manchester Uniteda od ljeta prošle godine. Stigao je iz Ajaxa za 100 miliona eura, a ranije je nosio dres Sao Paula. Za Crvene đavole ovaj 23-godišnji ofanzivac nastupio je 48 puta i ima učinak od osam golova i tri asistencije.

Ingrid Lana, čije poruke je Antony objavio u javnosti, bankarka je i ima 33 godine i jedna je od tri žene s kojima je Brazilac bio, a koje tvrde da ih je zlostavljao.

Top Komentari

Eno30
Sta te kurve mogu da urade osobi hoce i njemu da uniste karijeru kao i grenwordu
0 1
Fejker
Nije ovaj dobar s glavom, to se vidi na terenu bez privatnog zivota …
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi